PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
11 sonuçtan 6 - 10 arası sonuçlar

Bu verdıgınız programı ındırıp deneyecem. ancak bende pc suıte var. cdsı ve data kablosu geldı. ancak tam olarak ıstedıgım o sekılde degıl. k 700i için dedıgım o programla msj yazıp gonderebılıyosun, arama yapabılıyosun (ancak telle konusacan) cagrıları gorebılıyosun, hatta alarm ayarları falan. yanı telefonun herseyını halledıyosun. ancak bır problem ajanda notlarını goremıyosun ve tel bellegıne gıremıyorsun... onun sebebı de k750i ye uymuyor.

O dedıgım programı upload edemedım. nedense hemenpaylas gıbı sıtelere upload yapamıyorum. bu aksam yurtdısından bırının pcsınden yuklerım onu hemen paylasa. ve lınkı verırım buraya. heralde baglantım 256 oldugu ıcındır bu problem.

Alıntı Orijinalini Gönderen: iap54
    Bu verdıgınız programı ındırıp deneyecem. ancak bende pc suıte var. cdsı ve data kablosu geldı. ancak tam olarak ıstedıgım o sekılde degıl. k 700i için dedıgım o programla msj yazıp gonderebılıyosun, arama yapabılıyosun (ancak telle konusacan) cagrıları gorebılıyosun, hatta alarm ayarları falan. yanı telefonun herseyını halledıyosun. ancak bır problem ajanda notlarını goremıyosun ve tel bellegıne gıremıyorsun... onun sebebı de k750i ye uymuyor.

O dedıgım programı upload edemedım. nedense hemenpaylas gıbı sıtelere upload yapamıyorum. bu aksam yurtdısından bırının pcsınden yuklerım onu hemen paylasa. ve lınkı verırım buraya. heralde baglantım 256 oldugu ıcındır bu problem.
    en üste verdiğim link k750i için uyumlu programlar onlarada bak ama pc suite ihtiyaçını karşılayacaktır

Tamam arkadaslar. O dedıgınız programlar degıldı aradıgım. Onlar zaten telefonun cdsıyle geldı bana. ancak My sony erickson dedıgım programın yenı versıyonları cıkmıs. yenı buldum ben de... isteyen bır arkadas vardı yanılmıyorsam...

http://www.fjsoft.at/files/MyPhoneEx...etup_1.4.5.exe

turkce ozellıgı de eklenmıs...

Dostum indiriyorum şu an..zaten bluetooth kullanıyorum ben; deniycem..umarım çalışır..çok teşekkürler

Walla çalıştı.. :lol: harika da bişey..şu mesaj yazma olayını bilgisayardan yapsam diodum...çooook işime yarıycak walla...
    saolasın..

Benzer Başlıklar

1. k750i jar uzantılı mp3 programı.
    pegasus_line tarafından Mobil Aygıtlar forumunda
    Yanıt: 12
    Son Mesaj: 05.02.2009, 01:14
  2. k750i Antivirüs Programı
    hentbol tarafından Mobil Aygıtlar forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 13.04.2007, 23:12
  3. K750i için hangi yazılım?
    Semihb tarafından Mobil Aygıtlar forumunda