PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar

Varsayılan motorola c350 de sesle arama varmı??

arkadaşlar motorola c350 de sesla arama varmıı telefon a bakıyorum böle bişi yok nette araştırma yapıyorum sitelerin bazılarında car dio bazılarında yok anlamadım gitti... :? şimdiden teşekkürler.

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    İZMİR

Varsayılan kullanma kılavuzuna bak mancak oradan bu bilgiyi edinirsin..

kullanma kılavuzuna bak ve ben baktım bu model web sitesinde yok modelden emin misin?

senin bu bahsettiğin alet yıllar öncesinin en şekil ve küçük ve renkli ekranlı olan c350 modeli ise ben kullanmıştım evet öyle bişeyler hatırlıyorum vardı ama çok dandini yerlerden çıkıyordu sanırsam ayarlaması zor oluyo ilk önce arama yapcağan kişiyi telefon hafızasına atıyosun orda rehberde ayarları var ses etiketi ekle diyosun sanırım valla benim aklımda kalan bu telefon hala duruyo bulursamm seni dahada bilgilendiririm slm. :wink: :!:

senin bu bahsettiğin alet yıllar öncesinin en şekil ve küçük ve renkli ekranlı olan c350 modeli ise ben kullanmıştım evet öyle bişeyler hatırlıyorum vardı ama çok dandini yerlerden çıkıyordu sanırsam ayarlaması zor oluyo ilk önce arama yapcağan kişiyi telefon hafızasına atıyosun orda rehberde ayarları var ses etiketi ekle diyosun sanırım valla benim aklımda kalan bu telefon hala duruyo bulursamm seni dahada bilgilendiririm slm. :wink: :!:

Benzer Başlıklar

1. motorola c350
    hasanalper tarafından Teknoloji forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 13.10.2007, 15:39
  2. Motorola C350 için program
    btcahili tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 25.02.2005, 09:38
  3. Motorola C350 hakkında..
    ismaililker tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3