PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
9 sonuçtan 6 - 9 arası sonuçlar

dostum senin dediğinyeri ben denemiştim zaten ordan da gelmedi zaten bana ayarları burda yazsanız ben de tlf giricem.telsim kullanan yokmu hiç yww.

Arkadaşım Telsim'in Gprs yada Wap hizmetini kullanabilmek için 30 günlük ücretini peşin yatırman gerekiyor. Bunu yaptıktan sonra da bu hizmetleri açtırman gerekiyor.

Biliyorum çok saçma ama öyle...

Alıntı Orijinalini Gönderen: Byantivirus
    Arkadaşım Telsim'in Gprs yada Wap hizmetini kullanabilmek için 30 günlük ücretini peşin yatırman gerekiyor. Bunu yaptıktan sonra da bu hizmetleri açtırman gerekiyor.

Biliyorum çok saçma ama öyle...
    dostum sorması ayıp nereye yatırıyon para filan ben ilk senden dudym müşteri hizmetlerini de aramıştım daha önce böle bişey sölemediler bana.yanlış olmasın.

dostum sorması ayıp nereye yatırıyon para filan ben ilk senden dudym müşteri hizmetlerini de aramıştım daha önce böle bişey sölemediler bana.yanlış olmasın.
    Yanlış falan değil. Hattın kontörlü ise 750 kontör peşin ödenmek suretiyle 30 gün sınırsız kullanabiliyorsun. Kontörü yükledikten sonra müşteri hizmetlerini arayıp hattını bu servise açtırman gerekiyor. Ben ADSL'e geçmeden önce internete o şekilde giriyordum. Hatta 110 kb ile bağlanıyor. Telefonun çekmediği yada az çektiği yerdeki işkenceyi siz düşünün. O yüzden pek tavsiye etmiyorum...

Kolay gelsin...

Benzer Başlıklar

1. k750i!..
    009tahsin tarafından Mobil Aygıtlar forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 23.03.2007, 20:00
  2. k750i bilgileriniz
    cengiz2021 tarafından Mobil Aygıtlar forumunda
    Yanıt: 17
    Son Mesaj: 23.03.2007, 19:43
  3. K750i msn problemi
    ahmet273 tarafından Mobil Aygıtlar forumunda