PCnet
Geri Dön   PCnet > Yardım ve Destek > Mobil Aygıtlar
Bu Sayfayı Yenile tüm MOTOROLA ların ve c550 usb driver program dahasıaçıklama
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#66) Eski

felx Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2005
Yer: Birol Tekirdağ-İstanbul
Varsayılan 12.09.2007, 21:49

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: sago0055 Mesajı Görüntüle
abi senden bişe istesem bu nelly nin dilemma diye bir şarkısı var bulamadım polimelodisini koyabilirmisin ?
Elimde çok güzel tüm sanatçıların olduğu bir arşiv vardı. c550 için toplamıştım.. o arşivi nete yükleyip paylaşıma açmağı düşünüyorum.. Yalnız artık polifonik ile hiç ilgillenmediğimden dolayı cd nerde bilmiyorum, ama bulacam 1 hafta içinde de foruma aktarırım ilk sayfayada ekleyeceğim...

Yeniden yükle hazırım... bu imza olayı kullanıcı isimlerinin altındaki bölgede olsada forumda büyük yer kaplayıp kirlilik oluşturmasa ne güzel olurdu...

Tüm MOTOROLA modelleri için MobilePhoneTools 5.xx indir tıkla__ C550 hakkında herşey__Moto Rokr E2 = LiNUX,325mhz~işlemci,DiVX,XViD,mp3__DEXTER tv dizisi__Tarkan __Murat Kekilli
Alıntıyla Yanıtla
  (#67) Eski

Katılım Tarihi: 2007
Unhappy 16.09.2007, 16:51

c550 de waptan oyun indiremiyorum..dosya tipi tanımlanamıyor diyor...telefonun javası var ama neden böle oluyor..yardım pls
Alıntıyla Yanıtla
  (#68) Eski

Varsayılan 16.09.2007, 18:25

Alıntı:
c550 de waptan oyun indiremiyorum..dosya tipi tanımlanamıyor diyor...telefonun javası var ama neden böle oluyor..yardım pls
Çünkü o indirdiğin java (j2me midlet) senin telin ile uyumlu değil.Hatta bazı programları indirmene izin verir uygun değilse kurmaz boşyere indirmiş olursun.. Program ve oyun indirdiğim siteler vardı ücretsiz olarak ama hepsinin adını unuttum ben şu şekilde buluyordum.. C550 ile www.google.com sayfasına gir oradan uygun kelimer ile arama yap.. örneğin "free j2me c550" "free midlet c550" gibi arama yap.. çıkan wapsitelerinden dene..

Güzel bir site bul.Wap ta gezerken çok kontör harcama dikkat et, genelde çok eski programların olduğu wap sitelerine bakmalısın..

http://tagtag.com/wapturkiye

Yeniden yükle hazırım... bu imza olayı kullanıcı isimlerinin altındaki bölgede olsada forumda büyük yer kaplayıp kirlilik oluşturmasa ne güzel olurdu...

Tüm MOTOROLA modelleri için MobilePhoneTools 5.xx indir tıkla__ C550 hakkında herşey__Moto Rokr E2 = LiNUX,325mhz~işlemci,DiVX,XViD,mp3__DEXTER tv dizisi__Tarkan __Murat Kekilli

En son felx tarafından düzenlenmiştir : 16.09.2007 18:43.
Alıntıyla Yanıtla
  (#69) Eski

Varsayılan 03.10.2007, 03:47

C550 için WAP sitesi hala çalışıyormu bilmiyorum...Deneyin..

http://wap-robin.com/java/c550/util/.../WorldTime.jar

http://wap-robin.com/java/c550/util/

Alıntıyla Yanıtla
  (#70) Eski

Varsayılan 03.10.2007, 05:19

Alıntı:
abi senden bişe istesem bu nelly nin dilemma diye bir şarkısı var bulamadım polimelodisini koyabilirmisin ?

3000 den fazla polifonik midi mid müzik var, ve amr ler var.. TIkla indirin.

http://www.divshare.com/download/2195736-2f3

Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
MOTOROLA C550 usb driver ve programı burada dahası yemreyan Mobil Aygıtlar 37 03.05.2007 18:41
motorola sm 56 dial-up modem driver. pegasusline Donanım 6 03.03.2006 21:44
Açtığım prog.ların sekmelerini bir tuşla yokeden program??? AyKuTix Yazılım 3 14.02.2005 17:35
Motorola c550 dosya uzantıları Muratde Teknoloji 0 13.07.2004 03:58
Motorola c330 Gprs Driver !!! marmalade İnternet, Ağ ve Güvenlik 3 24.09.2003 19:27

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

PCnet'ten Kıvanç Tanrıkulu ile Erdal Kaplanseren, internet yasaklarını eshefle kınıyor ve yarım saatte web sitesi kurmanın inceliklerini anlatıyor.

DanDun'un bu bölümünde PCnet Yazılım Editörü Daron, yazılımcılar için sertifika programları hakkında bilgi veriyor.