PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 14 / 14 İlkİlk ... 41011121314
70 sonuçtan 66 - 70 arası sonuçlar

Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    Birol Tekirdağ-İstanbul

Alıntı Orijinalini Gönderen: sago0055 Mesajı Görüntüle
    abi senden bişe istesem bu nelly nin dilemma diye bir şarkısı var bulamadım polimelodisini koyabilirmisin ?
    Elimde çok güzel tüm sanatçıların olduğu bir arşiv vardı. c550 için toplamıştım.. o arşivi nete yükleyip paylaşıma açmağı düşünüyorum.. Yalnız artık polifonik ile hiç ilgillenmediğimden dolayı cd nerde bilmiyorum, ama bulacam 1 hafta içinde de foruma aktarırım ilk sayfayada ekleyeceğim...
    Yeniden yükle hazırım... bu imza olayı kullanıcı isimlerinin altındaki bölgede olsada forumda büyük yer kaplayıp kirlilik oluşturmasa ne güzel olurdu...

Tüm MOTOROLA modelleri için MobilePhoneTools 5.xx indir tıkla__ C550 hakkında herşey__Moto Rokr E2 = LiNUX,325mhz~işlemci,DiVX,XViD,mp3__DEXTER tv dizisi__Tarkan __Murat Kekilli

Unhappy

c550 de waptan oyun indiremiyorum..dosya tipi tanımlanamıyor diyor...telefonun javası var ama neden böle oluyor..yardım pls

Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    Birol Tekirdağ-İstanbul

c550 de waptan oyun indiremiyorum..dosya tipi tanımlanamıyor diyor...telefonun javası var ama neden böle oluyor..yardım pls
    Çünkü o indirdiğin java (j2me midlet) senin telin ile uyumlu değil.Hatta bazı programları indirmene izin verir uygun değilse kurmaz boşyere indirmiş olursun.. Program ve oyun indirdiğim siteler vardı ücretsiz olarak ama hepsinin adını unuttum ben şu şekilde buluyordum.. C550 ile www.google.com sayfasına gir oradan uygun kelimer ile arama yap.. örneğin "free j2me c550" "free midlet c550" gibi arama yap.. çıkan wapsitelerinden dene..

Güzel bir site bul.Wap ta gezerken çok kontör harcama dikkat et, genelde çok eski programların olduğu wap sitelerine bakmalısın..

http://tagtag.com/wapturkiye
    En son felx tarafından düzenlenmiştir: 16.09.2007 17:43
    Yeniden yükle hazırım... bu imza olayı kullanıcı isimlerinin altındaki bölgede olsada forumda büyük yer kaplayıp kirlilik oluşturmasa ne güzel olurdu...

Tüm MOTOROLA modelleri için MobilePhoneTools 5.xx indir tıkla__ C550 hakkında herşey__Moto Rokr E2 = LiNUX,325mhz~işlemci,DiVX,XViD,mp3__DEXTER tv dizisi__Tarkan __Murat Kekilli

Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    Birol Tekirdağ-İstanbul

C550 için WAP sitesi hala çalışıyormu bilmiyorum...Deneyin..

http://wap-robin.com/java/c550/util/.../WorldTime.jar

http://wap-robin.com/java/c550/util/

Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    Birol Tekirdağ-İstanbul

abi senden bişe istesem bu nelly nin dilemma diye bir şarkısı var bulamadım polimelodisini koyabilirmisin ?

3000 den fazla polifonik midi mid müzik var, ve amr ler var.. TIkla indirin.

http://www.divshare.com/download/2195736-2f3

Benzer Başlıklar

1. motorola sm 56 dial-up modem driver.
    pegasusline tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 11
    Son Mesaj: 20.08.2009, 22:32
  2. MOTOROLA C550 usb driver ve programı burada dahası
    yemreyan tarafından Mobil Aygıtlar forumunda
    Yanıt: 37
    Son Mesaj: 03.05.2007, 17:41
  3. Yanıt: 3
    Son Mesaj: 14.02.2005, 16:35
  4. Motorola c550 dosya uzantıları