C550 nin FOTO ÇEKİMİ , c550 ile ÇEKİLEN FOTOLAR
Ben çektiğim fotoları diskete aktarıp çıkarttırmıştım kimse inanmıyordu c550 ile çektiğime.. bir kaç tane buraya koyacağım.. 640*480 gayet iyi yani .. çekerken çözünürlüğü seçeneklerden "yüksek" olanı seçiniz yani 640*480 ...
örnek fotolar (fotoların yanlarında çekildiği tarihler yazıyor)
NOT:KÜÇÜK OLAN FOTOLARA TIKLAYARAK KENDİ ÇÖZÜNÜRLÜĞÜNDE GÖREBİLİRSİNİZ...
04-09-05................................................ ......... 16-01-05Ankara otogar( ist'ye, eve gelirken çektim)
Bu iki foto düşük çözünürlükle çekilmiştir görüldüğü boyuttadır..
Yeniden yükle hazırım... bu imza olayı kullanıcı isimlerinin altındaki bölgede olsada forumda büyük yer kaplayıp kirlilik oluşturmasa ne güzel olurdu...
arkadaşlar ben telefonu bilgisayara bagladım bütün programlarını indirdim telefonu tanıtırken o indirdigim programları gösterdim modem olarak tanıdı bu bilgisayar artık modem olarak tanıyo telefonu her taktıgımda motorola modem diyo kaldırıyom gine o çıkıyo öbür pstols7 di herhalde ismi öyle motorola programının onu tanıtmaya çalıştım bu kezde onu tanımıyo valla yapamadım ben bunu felx kardeş bi yardımcı olursan sevinirim
Yeniden yükle hazırım... bu imza olayı kullanıcı isimlerinin altındaki bölgede olsada forumda büyük yer kaplayıp kirlilik oluşturmasa ne güzel olurdu...