PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 7 / 14 İlkİlk ... 34567891011 ... SonSon
70 sonuçtan 31 - 35 arası sonuçlar

Alıntı Orijinalini Gönderen: yavuzrulun Mesajı Görüntüle
    ben şimdi usb kablosunu taktım ondan sonra sını pk2 yi açıp at mode diyip connect yapıyorum tanımıyomu napıyosa ben anlamadım bilen varsa bi zahmet anlatsın
    dosya icin tekrar teşekkür ederim kardeşim zahmet verdm sagol.p2kman ile at mode connect dedıgın zaman bılgısayarın ile pc arasında bi baglantı kuruosn msjlarına telefon rehberine msjlarına,cihazın ne zaman yapıldıgına imei numarasına yazılım sürümüne vs. bakabılıyosun.bunun yanında telefonn (backup)yedeklemesini alabiliyosun saygılar.

Bu arada benim bir sorunum daha var Motomixeri calısmıyor telefonun yeni motomixer dedigim zaman tekrar menüye atıyo nedeni ne olabilir acaba motomixerde oynadıgımız parcaların isimleri nelerdi 3-4 adet parcayı düzenleyebiliyorduk nelerdi bunlar ?

ömeli degil kardeş her zaman./matmetal.Bu arada benim bir sorunum daha var Motomixeri calısmıyor telefonun yeni motomixer dedigim zaman tekrar menüye atıyo nedeni ne olabilir acaba motomixerde oynadıgımız parcaların isimleri nelerdi 3-4 adet parcayı düzenleyebiliyorduk nelerdi bunlar ?bleep,dancex,groove blues,groove dans,pop,seni dediklerin bunlarmı

benimde bi sorunum var,ZİL TİPİ AYARLARINA GİRİYORUM,YÜKSEK ZİL DETAYI VARYA ORAYA GİREMİYORUM ÜZEREİNE TIKLADIGIMDA DIŞARI ATIYO GİRMİYO O MENÜYE ne gibi bi sorunu olabilir buna yeniden format atıp yüklesem programları,öyle olurmu felx bi yardım et

ha bide felx modem orjinal programı varya onu indirdim açılmıyo hata
    matmetel sende o program varsa bana verebilirsen sevinirim eposta adresim sensizgece_20hotmail.com

Benzer Başlıklar

1. motorola sm 56 dial-up modem driver.
    pegasusline tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 11
    Son Mesaj: 20.08.2009, 22:32
  2. MOTOROLA C550 usb driver ve programı burada dahası
    yemreyan tarafından Mobil Aygıtlar forumunda
    Yanıt: 37
    Son Mesaj: 03.05.2007, 17:41
  3. Yanıt: 3
    Son Mesaj: 14.02.2005, 16:35
  4. Motorola c550 dosya uzantıları