PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 8 / 14 İlkİlk ... 456789101112 ... SonSon
70 sonuçtan 36 - 40 arası sonuçlar

Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    Birol Tekirdağ-İstanbul

Alıntı Orijinalini Gönderen: yavuzrulun Mesajı Görüntüle
    mesela ben şimdi motorola c550 yi nasıl internete baglana bilirim,bana anlata bilirmisiniz.8)
    C550 den anca WAP(GPRS) e girersin.. şebekene göre ayarlarını yap...

Kastettiğin şey BS dan internete girme ise 1. sayfada yazıyor.. Mobilephonetools programı ile yapılıyor...

Alıntı Orijinalini Gönderen: MaTMeTaL Mesajı Görüntüle
    Bu arada benim bir sorunum daha var Motomixeri calısmıyor telefonun yeni motomixer dedigim zaman tekrar menüye atıyo nedeni ne olabilir acaba motomixerde oynadıgımız parcaların isimleri nelerdi 3-4 adet parcayı düzenleyebiliyorduk nelerdi bunlar ?
    Sistem atmaya bak 2.sayfa... Sistem attıktan sonra dosyaları seçerek "system" "hidden" filan yapıyorsunya hiç hata yapmaman gerek...

benimde bi sorunum var,ZİL TİPİ AYARLARINA GİRİYORUM,YÜKSEK ZİL DETAYI VARYA ORAYA GİREMİYORUM ÜZEREİNE TIKLADIGIMDA DIŞARI ATIYO GİRMİYO O MENÜYE ne gibi bi sorunu olabilir buna yeniden format atıp yüklesem programları,öyle olurmu felx bi yardım et
    C550 ne yeniden sistem kurman gerek.. Hata yapmamak için de dikkatli oku. Öğrendimi çok kolay..2.sayfa...
    ha bide felx modem orjinal programı varya onu indirdim açılmıyo hata
    matmetel sende o program varsa bana verebilirsen sevinirim eposta adresim sensizgece_20hotmail.com
    Hangisini diyorsun...Flashget tarzı program kullanmadan indirin yoksa hatalı iner...
    Yeniden yükle hazırım... bu imza olayı kullanıcı isimlerinin altındaki bölgede olsada forumda büyük yer kaplayıp kirlilik oluşturmasa ne güzel olurdu...

Tüm MOTOROLA modelleri için MobilePhoneTools 5.xx indir tıkla__ C550 hakkında herşey__Moto Rokr E2 = LiNUX,325mhz~işlemci,DiVX,XViD,mp3__DEXTER tv dizisi__Tarkan __Murat Kekilli

Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    Birol Tekirdağ-İstanbul
    En son felx tarafından düzenlenmiştir: 15.05.2007 01:38
    Yeniden yükle hazırım... bu imza olayı kullanıcı isimlerinin altındaki bölgede olsada forumda büyük yer kaplayıp kirlilik oluşturmasa ne güzel olurdu...

Tüm MOTOROLA modelleri için MobilePhoneTools 5.xx indir tıkla__ C550 hakkında herşey__Moto Rokr E2 = LiNUX,325mhz~işlemci,DiVX,XViD,mp3__DEXTER tv dizisi__Tarkan __Murat Kekilli

Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    Birol Tekirdağ-İstanbul

MP3 lerinizin SESİNİ BU PROGRAM İLE ARTTIRABİLİRSİNİZ, veya AZALTABİLİRSİNİZ....

mp3gain TIKLA İNDİR...

C550 de mp3lerinizi amr ye çevirmeden önce.. mp3lerinizi
    Kulaklıktan dinlemek için 92-95 arasında değrde yapın...
    Dış hoparlöründen dinlemek için 105-110 arasında değerde yapın..
    En son felx tarafından düzenlenmiştir: 15.05.2007 02:03

felx çok teşekkür ederim bilgilerin için benin dedigim hani birinci sayfada koymuşsun ya orjinal motorola modem programını bende onu istiyorum çünkü ordan indirdigim hata veriyo beş kere indir beşindede hata verdi

ha bide felx bu mp3 seslerini arttıra bilirsin demişsin ben indirdim o programı nasıl artıtacagımı bilimiyorum dahası o mp3 arttırma programını kullanması bilmiyorum bi anlatırsan sana zahmet olmasa

Benzer Başlıklar

1. motorola sm 56 dial-up modem driver.
    pegasusline tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 11
    Son Mesaj: 20.08.2009, 22:32
  2. MOTOROLA C550 usb driver ve programı burada dahası
    yemreyan tarafından Mobil Aygıtlar forumunda
    Yanıt: 37
    Son Mesaj: 03.05.2007, 17:41
  3. Yanıt: 3
    Son Mesaj: 14.02.2005, 16:35
  4. Motorola c550 dosya uzantıları