PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 9 / 14 İlkİlk ... 5678910111213 ... SonSon
70 sonuçtan 41 - 45 arası sonuçlar

Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    Birol Tekirdağ-İstanbul

Alıntı Orijinalini Gönderen: yavuzrulun Mesajı Görüntüle
    felx çok teşekkür ederim bilgilerin için benin dedigim hani birinci sayfada koymuşsun ya orjinal motorola modem programını bende onu istiyorum çünkü ordan indirdigim hata veriyo beş kere indir beşindede hata verdi
    Programda hata yok dosya düzgün... İndirip deneyenler var çalışıyor... Flashget kullanıyor musun yada benzeri... Kullanıyorsan hatalı inmesi normal.. Birde dosya zipten çıkıyormu? Çıkıyorsa dosyada problem yok demektir,problem senin windows undandır..

mp3gain açıklamasını koyacağım...

ama çok kolay rakamı gir gain e tıkla o kadar...
    Yeniden yükle hazırım... bu imza olayı kullanıcı isimlerinin altındaki bölgede olsada forumda büyük yer kaplayıp kirlilik oluşturmasa ne güzel olurdu...

Tüm MOTOROLA modelleri için MobilePhoneTools 5.xx indir tıkla__ C550 hakkında herşey__Moto Rokr E2 = LiNUX,325mhz~işlemci,DiVX,XViD,mp3__DEXTER tv dizisi__Tarkan __Murat Kekilli

felx peki bu motorola c550 ye oyun nasıl atıyoruz bi zahmet bunuda anlatırsan

yok felx indirdim zipten çıkardım çıktıktan sonra hata dedi

Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    Birol Tekirdağ-İstanbul

Alıntı Orijinalini Gönderen: yavuzrulun Mesajı Görüntüle
    felx peki bu motorola c550 ye oyun nasıl atıyoruz bi zahmet bunuda anlatırsan

C550 ye BS dan java oyun yada program atamıyorsun.. Sadece GPRS(WAP) ile ücretsiz sitelerden yükleyebilirsin.. Bir sürü ücretsiz WAPsitesi biliyordum ama unuttum aklıma gelince hemen foruma ekleyeceğim...
    Yeniden yükle hazırım... bu imza olayı kullanıcı isimlerinin altındaki bölgede olsada forumda büyük yer kaplayıp kirlilik oluşturmasa ne güzel olurdu...

Tüm MOTOROLA modelleri için MobilePhoneTools 5.xx indir tıkla__ C550 hakkında herşey__Moto Rokr E2 = LiNUX,325mhz~işlemci,DiVX,XViD,mp3__DEXTER tv dizisi__Tarkan __Murat Kekilli

bide flas get kullanmuyorum normal olarak indirdim,bide sende komedi yokmu

Benzer Başlıklar

1. motorola sm 56 dial-up modem driver.
    pegasusline tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 11
    Son Mesaj: 20.08.2009, 22:32
  2. MOTOROLA C550 usb driver ve programı burada dahası
    yemreyan tarafından Mobil Aygıtlar forumunda
    Yanıt: 37
    Son Mesaj: 03.05.2007, 17:41
  3. Yanıt: 3
    Son Mesaj: 14.02.2005, 16:35