PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 4 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
23 sonuçtan 16 - 20 arası sonuçlar

Başlık: Ses kalitesi ?

Peki K750i'de mp4 desteği var mı :roll: Mp4 desteği benim için çok önemli de :arrow:

Varsayılan mp4

Alıntı Orijinalini Gönderen: _server_
    Peki K750i'de mp4 desteği var mı :roll: Mp4 desteği benim için çok önemli de :arrow:
    evet var hem ses (*m4a) hem video olarak yeterki videolar 176x144 ten büyüük çözünürlükte olmasın. Eğer aldığınızda olmasa bile yazılım güncelleme servisi ile GPRS ten güncel işletimi yükler oynatabilirisin(120kontöre geliyo) .Bende w810i kullanıyorum dstekliyor,tek beğenmediğim yanı sony ericlrde tam ekran videoda karelenme deil(çok iyi temiz aslında görüntü) ama ekranın orantısız çözünürlüğü yüzünden cizgiler oluşuyor görüntüde keşke ekran 181x220 olsa böyle bi sorun olmayacak ama bu dediğim walkma telefonlarda oluyor sanırım k750i de video tam ekran oluyormu bilmiyorum.

Peki k750i'nin piyasa fiyatı nedir ? (online alışveriş sitelerinde 520YTL den başlıyor) Fakat arkadaşlarımdan da 580YTL olduğunu duyuyorum hangisi doğru acaba :roll: M4A'yı daha önce hiç denemedim kalite/boyut oranı nedir :roll:

Arkadaşım nokialarla uğraşma sana Motorola mpx220 Windows Mobile 2003 Smartphone öneriyorum 200mhz çift çekirdek işlemci 32mb-ram istediğin her formatı (video,ses) oynatırsın program ile divx bile cihazın ses kalitesi cd çalardan farksız telefon olduğuna inanamazsın son ürünler piyasadan kalkmak üzere ben kullanıyorum şiddetle tavsiye ederim 2gb minisd bile kulanırsın bn 1gb kullanıorum. Kendinden msn messenger yüklü. Zaten sistem microsoft windows. Uğraşma nokialarla yazık parana... Ayrıca cihaz bazı eski pc oyunlarınıda çalıştırıyor dukenukem3d, doom1-2, hexen, heretic, worms world part, lemonade thycoon. Pc dekiyle 1e1

Buyur link

http://www.hepsiburada.com/productde...telcepmompx220

Bu telefonunu biliyorum almamamın sebebi,
    1. Motorola kesinlikle almam (kötü bir izlenimi bıraktı)
    2. Kapaklı Telefon
    3. Tasarımı hiç güzel değil (bana göre) :roll:

İşte bu yüzden smartphone'larla pek ilgim yok . K750i piyasa fiyatını bilen :?:

Benzer Başlıklar

1. Cd kalitesi
    ersiniksar tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 22
    Son Mesaj: 18.05.2006, 19:46
  2. mp3 kalitesi...
    venividivici tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 06.05.2006, 03:54
  3. mp3 kalitesi...
    venividivici tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 0