PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
9 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
    gokhans18
    Misafir

Varsayılan Acil yardım telefondaki yazı fontu nasıl eski haline gelir

Telefonuma bikaç program vs. yükledim ama yazı fontu değişti yüklediğim programların hepsini kaldırdım yine aynı telefondaki yazılarda türkçe karakterler görükmüyor hemde yazı küçücük oldu eski haline nasıl getirebilirim fexplorer programını kullanıyorum bunula bi dosyayı silmemmi gerekiyo acil cevap yazarsanız sevinirim...
    He bide c:/system/fonts buradaki font kullanıldığı için silinemiyor özellilerindede tarih olarak bugün gösteriliyr yani silmem gereken bu ama silinmiyo telefonum 7610 soft format attım bişey değişmedi hard formatta atamıyorum *3yes yaıp teli açıyorum format filan yok yani bizim tele uymuyo bu format heralde

Moderatör
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    izmir

Varsayılan Re: Acil yardım telefondaki yazı fontu nasıl eski haline gel

Alıntı Orijinalini Gönderen: gokhans18
    Telefonuma bikaç program vs. yükledim ama yazı fontu değişti yüklediğim programların hepsini kaldırdım yine aynı telefondaki yazılarda türkçe karakterler görükmüyor hemde yazı küçücük oldu eski haline nasıl getirebilirim fexplorer programını kullanıyorum bunula bi dosyayı silmemmi gerekiyo acil cevap yazarsanız sevinirim...
    He bide c:/system/fonts buradaki font kullanıldığı için silinemiyor özellilerindede tarih olarak bugün gösteriliyr yani silmem gereken bu ama silinmiyo telefonum 7610 soft format attım bişey değişmedi hard formatta atamıyorum *3yes yaıp teli açıyorum format filan yok yani bizim tele uymuyo bu format heralde
    Nokia nın sitesinden versiyon güncellemesi yapmayı deneyebilirsiniz.

iyi günler..

www.byssh.com.tr.tc sitesindeki ilgili makaleyi okuyarak sorununu çözebilirsin.

gokhans18
    Misafir

Tamam arkadaşlar sorun çözüldü font remover programını kurup sildim yeniden başlattım artık eskisi gibi.Yardımlarınız için teşekürler...

Eğer böyle bir sorun ile karşılaşırsanız arkadaşlar herhangi bir program yükleminize gerek yok fexplorer vb. dosya yöneticisi programları herkes bilir ve telefonunda olur. bu program ile c:/system içindeki fonts klasörünü silin ve telefonunuzu yeniden başlatın fontunuz eskisi gibi olur...

Benzer Başlıklar

1. parçalara ayrılmış dosyayı nasıl eski haline getiririm.
    gokturk tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 05.07.2006, 13:20
  2. başka bir yerden yazı fontu nasıl kopyalarım?
    kuvvet_mira2 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 20.06.2006, 18:05
  3. Bu hangi yazı fontu.?
    cihan34 tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 02.05.2006, 19:09
  4. yazı fontu??
    netcii tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 15.12.2005, 21:24