PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
14 sonuçtan 11 - 14 arası sonuçlar

Alıntı Orijinalini Gönderen: ceklan
    sen şu siteye gir mobile9.com orda nokia 6233 ü seç ordakiler sana olur uzantıları aynı ve de ekran büyüklüklük olarakta aynı ok :roll: [/url]
    Arkadaşım Mp3, duvarkağıdı yükleyebiliyorum telefonuma.Ancak tema ve oyun nokia'yı da seçmeme rağmen olmuyor.Acaba bu oyunların lisansları olmadığı içim olabilir mi?

Kolay gelsin...

Alıntı Orijinalini Gönderen: osifa
    sen şu siteye gir mobile9.com orda nokia 6233 ü seç ordakiler sana olur uzantıları aynı ve de ekran büyüklüklük olarakta aynı ok :roll: [/url]
    Arkadaşım Mp3, duvarkağıdı yükleyebiliyorum telefonuma.Ancak tema ve oyun nokia'yı da seçmeme rağmen olmuyor.Acaba bu oyunların lisansları olmadığı içim olabilir mi?

Kolay gelsin...
    genelde oyunlar lar uygulamalar veya paralı temalar senden aktivasyon şifresi ister yani onla alakası yok önce şuna bak eğer telefonunda hangi sistemi destekliyor ona bak eğer java ise üstte javayı symbian ise symbian ı seç

sonra ÖNEMLİ telefonum sadece jar mı yoksajar jad mı ona bak ve dosyayı ona göre indir emin ol sitedeki he program sorunsuz çalışıyor

Katılım Tarihi
    2006
    Yer
    İstanbul

Varsayılan Re: Cep telefonu için uygulamalar

Arkadaşlar ben cep telefonum için oyunlar , temalar vb.. uygulamalar arıyorum.(en önemlisi oyun)Forumda arama yaptım ve çıkan sonuçlardaki birçok siteye baktım.Bu sitelerin hiçbiri Panasonic uygulaması yayınlamıyor.Genelde hep Nokia(nedense)uygulamaları var.Telefonumun markası: Panasonic VS3 ; Java 2,0 destekliyor.
    Şimdiden teşekkürler.

Kolay Gelsin....
    Cep telefonunuza resim,mp3 vb. dökümanları yüklemek için en doğru adres cep telefonu forumlarıdır.Buralardaki içerikler daha zengindir.Telefonunuz javayı desteklediği için java ile ilgil, tüm içerikleri indirebilirsiniz(Program vb.)

www.cepforum.com
    www.cepilan.com/vbb/index.php
    www.furkanca.tk/
    www.forumti.com/forumdisplay.php?f=11
    www.sanalforum.com/
    www.cepci.com/
    forum.donanimhaber.com/forumid_188/tt.htm
    http://www.turkmania.org/search/cep-...nu-programları
    www.forumsistem.com/cep-telefonu-f241.html
    www.fmtr.net/forumdisplay.php?f=159
    www.mobildunya.com/forum/
    www.cep-alem.net
    www.maxicep.com

Alıntı Orijinalini Gönderen: gladiator

Kolay gelsin...
    genelde oyunlar lar uygulamalar veya paralı temalar senden aktivasyon şifresi ister yani onla alakası yok önce şuna bak eğer telefonunda hangi sistemi destekliyor ona bak eğer java ise üstte javayı symbian ise symbian ı seç

sonra ÖNEMLİ telefonum sadece jar mı yoksajar jad mı ona bak ve dosyayı ona göre indir emin ol sitedeki he program sorunsuz çalışıyor
    Telefonum Java destekliyor.Siteden javaya tıklayarak baktım olmadı.Bir dosyanın hem jar'ını hem de jad'ını indirdim gene olmadı.Çok gizemli bir sorun. :?:

Kolay Gelsin...

Benzer Başlıklar

1. Cep telefonu için programlama
    sandikli tarafından Programlama Dilleri forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 06.09.2009, 08:10
  2. cep telefonu için lazım
    celalcaner tarafından Mobil Aygıtlar forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 22.10.2006, 18:45
  3. cep telefonu için ing. sözlük
    irfankeskin61 tarafından Yazılım forumunda