arkadaşlar yeni bir telefon çıkmış samsung E250 bu telefon güzel bence hemde çok ucuz http://www.hepsiburada.com/productde...=telcepsame250
burada siteye girdim kamera çözünürlüğüne baktım VGA 640x480 Piksel yazıyo bişey anlamadım yani ben bunu megapiksel olarak öğrenmek istiyorum.siz şimdi bana kamera çözünürlüğünü, bu telefon hakkında görüşleriniz ve bu telefonla kıyasladığınız telefonları yazabilirmisiniz
Telefonun kamerasını megapiksel olarak pek ifade edemeyiz. Çektiğin resimler 640*480 boyutunda standart olarak çıkar. Kamera olarak avantajlı değil. Resimler net olmaz. Sadece ışık iyiyse o anı yakalarsın. Radyo ve mp3 çalma özellikleri artı. Hafızası da arttırılabilir. Tasarım yönünden fena değil. Eğer 100-130 milyon daha fazla verirsen SONY ERİCSSON w700i almanı öneririm. Her yönden tatminkar kalırsın...
Telefonun kamerasını megapiksel olarak pek ifade edemeyiz. Çektiğin resimler 640*480 boyutunda standart olarak çıkar. Kamera olarak avantajlı değil. Resimler net olmaz. Sadece ışık iyiyse o anı yakalarsın. Radyo ve mp3 çalma özellikleri artı. Hafızası da arttırılabilir. Tasarım yönünden fena değil. Eğer 100-130 milyon daha fazla verirsen SONY ERİCSSON w700i almanı öneririm. Her yönden tatminkar kalırsın...