arkadaşlar ben Samsung E250 almayı düşünüyorumda acaba bilen varsa mp3 çalarken falan sesi yüksek veriyomu bunu bilen varsa cevap verebilirmi acele LÜTFEN!!!!!
Ben de merak ediyorum arkadaşlar aranızda kullanan var ise bizi bilgilendirsin, ilk incelemelerim o kocaman ekrana 65 bin renkli panel koyulunca pek bi şeye benzememiş ama napcaksız ucuz işte..
arkadaşlar ben Samsung E250 almayı düşünüyorumda acaba bilen varsa mp3 çalarken falan sesi yüksek veriyomu bunu bilen varsa cevap verebilirmi acele LÜTFEN!!!!!
aslına bakarsanız bunu anlamak için hiç araştırmanıza gerek yok. nedeni ise; size soruyorum fiyatı bu şekilde olan bir telefondan ne tarz bir ses gelmesini bekliyorsunuz ki? kullanmadım ama tahmin etmek zor değil samsung'un d900 modelinde bile ses pek iç açıcı değil hatta duymak için büyük bi mücadele vermeniz gerekiyor.
Samsung'ların ses kalitesi ne kadar yükselirse maalesef ses seviyesi de o kadar düşüyor. Sırasıyla D500, D600 ve şu an P850 kullanıyorum. Ses kalitesi yükseldikçe ses seviyesi azaldı. P850'den çıkan ses gerçekten güzel, neredeyse bütün sesler eksiksiz duyuluyor ama biraz gürültülü bir ortamda sesi duyabilmek için kulağına dayaman gerekiyor.
Eğer önemli olan ses seviyesi ise Sony Ericsson bu konuda iyi. Sony Ericsson W300i'ye bakmanı öneririm. Çevremde var. Fiyatı E250 ile benzer düzeyde. Bence özellikleri daha iyi. Yıllardır Samsung kullanıcısı olmama rağmen E250 ile W300i arasında tercih yapmam gerekse herhalde W300i'yi alırım.