PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 4 / 4 İlkİlk 1234
20 sonuçtan 16 - 20 arası sonuçlar

telefonun markası ve modelı ne nokıa nserısı ıse buyuk ıhtımalle bulursun ama samsung serısı ıse bosver umındını kes ama yınede gıtsavcılıgıa faturan ıle bırlıkte fatura kımın ustune ıse o gıdecek....cunkku telefon bulma ıslemlerı savcılı uzerınden ımeı numarasına bakılıp yapılır..
    İLETİŞİM İÇİN
    MSN :TAYFUNDEM@gmail.com
    0532 217 04 84

mami24
    Misafir

senin telin markası neydi ucuz bise ise hiç savcılık filan urasma yeni al derim

Nası çaldırdın yolda mı düşürdün yada çalan kişinin yüzünü görebildin mi..?Polise gidebilirsin

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Istanbul

öncelikle geçmiş olsun,
    telekomünikasyon kurumuna kayıp/çalıntı ihbarı yaparak telefonun kullanıma kapatılmasını sağlayabilirsiniz, böylece çalan kişinin kullanamamasını sağlamak dışında telefonun bir suç amaçlı kullanılması durumunda sorumluluğu da üzerinizden atmış olursunuz.

kayıp/çalıntı ihbarı yapmak için: http://imei.tk.gov.tr/node/18
    En son SurFeR tarafından düzenlenmiştir: 01.09.2009 01:05

aslında telefonunu bulma ihtimalin var telefonun seri numarasına göre yer tespit edilebilir

örnek verirsek

arkadaşım anlatmışdı telefonu trende çalmışlar haberi olmamış eve gelirken aklına gelmiş 2 gün sonra savcılığa gitmiş telefonla beraber gelen kutuyla savcılığa götürmüş aradan 5 gün sonra telefonun rusyada olduğu ortaya çıkmış moskova da hemen yerini tespit ettikten sonra hırsızı yakalamışlar hem telefonu almışlar şansı varmış ki satmamış herif.. yani ümidini kesme hiç bir zaman biraz da gözün açık olsun

uyanık ol biraz

Benzer Başlıklar

1. arkadaşlar ram hakkında lütfen yardım
    sehzadekral tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 08.09.2007, 19:46
  2. arkadaşlar yardım lütfen
    bobmarley34 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 15.10.2006, 12:47
  3. arkadaşlar tv kartım da sorun var.yardım edecek varmı
    oyeyin tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda