+ Başlığa Yanıt Yaz
20 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
-
23.01.2008 15:09 #1
- Katılım Tarihi
- 2007
arkadaşlar telefonumu çaldırdım bulma imkanım varmı... yardım lütfen yardım
okulda bir anlık dalgınlık nedeni ile 2 hafta önce aldığım telefonu kaybetmiş durumdayım yani aldı biri çalındı da denebilir kurban telfonu bulmanın bir yolu varmıdır (telefon sıfırdır )bazı kişiler savcılığa dilekçe falan yazmam mın gerektiği ni söylüyorlar en küçük bir bilgisi olan arkadaşlar cevap yazarlarsa çok zahmete geçer yardım edin lütfen....şimdiden teşekküler offff&offff
-
23.01.2008 15:31 #2
- Katılım Tarihi
- 2007
- Yer
- izmir
kardeş öncelikle geçmişler olsun.. ondan ümidi kes sen,kendine yeni ucuzundan bi telefon al..benmde yazın çalındı,yapman gereken işlemleri ben sana söliim,belki bulunabilir,1000de bir ihtimalde olsa...önce karakola gidip orada ifade verecen eğer 18 yaşın altındaysa n velinle beraber gidecen.ifadeniz polis tarafından kayda geçilecek ve ordan çıktı alacaksın.bi sonraki işlem savcılığa gidip onu orada ilgili yere(şuan hatırlayamıorm)onaylatacaksın,daha sora o onaylatılan şey 3 tane olacak zaten..alıp onları avea turkcel ve telsim bayilerinin merkezlerine(senn eline verilecek o adresler)postalıcaksın..benm üzerinden 8 ay geçti ama hala ses yok.unut derim en neticede..
-
23.01.2008 15:39 #3
- Katılım Tarihi
- 2006
İsteseler dakikada bulurlar ama sıradan vatandaşınkini pek sallamıyorlar tabiri caizse .
-
23.01.2008 15:53 #4
- Katılım Tarihi
- 2007
- Yer
- izmir
haklsın kardeş aynen öle..bnde sıradan vatandaş statüsünde olduğumdan ve şuan sıkıntıda olan arkadasta..pek sallamazlar uğraştırırlar seni ama bulamazlar..hayırlısı olsun
-
23.01.2008 16:16 #5
Dostum inşallah çok para vermemişindir...
Ben sana şansını mutlaka dene derim.Savcılığa dilekçe ver yani..
Bende 2 yıl önce Sony-Ericson T610 umu çaldırmıştım.(zamanında sağlam para bayılmıştım
) Bende sıradan bir vatandaşım, dilekçe verdim.Aradan 3-4 ay geçti, telefon bulundu diye mektup geldi.Ancak telefonu başka birine satmışlar. 2 ay sonra mahkemeyesi vardı.Mahkemeye gittim ama
telefon satınalan kişide kaldı... Yani bulunsa bile , yukarıda okuduğun oluyor...=) Allah yardımcın olsun...Bilgisayarı bir amaç değil, araç olarak görün.İnsanlığınızı unutmayın...(Pcnet Ocak)
Benzer Başlıklar
-
arkadaşlar ram hakkında lütfen yardım
sehzadekral tarafından Donanım forumundaYanıt: 6Son Mesaj: 08.09.2007, 19:46 -
arkadaşlar yardım lütfen
bobmarley34 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 15.10.2006, 12:47 -
arkadaşlar tv kartım da sorun var.yardım edecek varmı
oyeyin tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 04.09.2006, 13:42

Alıntıyla Yanıtla

Site Tasarımı Ve Kodlamak
Bugün, 01:57 / Web ve Grafik Tasarımı