PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
17 sonuçtan 6 - 10 arası sonuçlar

Sony Ericsson'un Walkman kameralarının görüntüsü harika. Kim söyledi kötü diye? Cyber-shot kalitesi hangi telefonda var?

Ses ve kamera kalitesi olarak Sony Ericsson'u öneririm. Fiyatı da genelde uygun.

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    İZMİR

Exclamation

Alıntı Orijinalini Gönderen: ByEGT Mesajı Görüntüle
    Sony Ericsson'un Walkman kameralarının görüntüsü harika. Kim söyledi kötü diye? Cyber-shot kalitesi hangi telefonda var?

Ses ve kamera kalitesi olarak Sony Ericsson'u öneririm. Fiyatı da genelde uygun.
    sahi mesajın tamamını okumamıştım sen yazınca farkettim... sony kamera ve fotograf makinası üretir ve gayet kalitelidir... ayrıca exif bilgilerinide veriyor... bir fotografın özelliklerinde kamera bilgisi olması benim için çok önemlidir...

Varsayılan ,

Alıntı Orijinalini Gönderen: ByEGT Mesajı Görüntüle

tesekkürler peki w serisi alcak olursam sizce hangi modelini almalıyım aklımda w910i ve w890 var birde xperess music 5320 ye göre w serisini kıyaslarsak ne olur?

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    İZMİR
    En son GAREZ tarafından düzenlenmiştir: 28.06.2009 18:24

Nokia Xpress Music 5320'nin kapağının plastik olduğunu biliyorum. Dayanaklı değildir. Genelde olumsuz yorumlar alıyorum.

Diğer 2 telefon çok iyi ama flash'ları yok. Xenon flash'ı bulunan modellerle çok net fotoğraflar elde edilebiliyor.

Benzer Başlıklar

1. Hem Q Serisi İşlemciye Hem de i7 Serisi işlemciye uygun anakart
    yigitapaydin tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 11.01.2009, 00:50
  2. nvıdıa 8000 serisi ve ati 2000 serisi ölü yatırım
    matiz tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 04.07.2007, 03:05
  3. Sony ama hangisi? W serisi vs. T serisi
    maniac_ea tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3