PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
13 sonuçtan 11 - 13 arası sonuçlar

tam bilmiyorum ama e250 ye java oyunları oluyor program indirme sitelerine bakarsan zaten yazar hangi telefonla uyumlu olduğu ama genelde e250 oyunu zor bulunuyor nokia oyunları çok call of duty 4 filan vardı benim telefonda ama oynamıyordu
    Meyve vermeyen Ağaç sadece ODUN'dur...

Tmm sal bi bakarım yardım için saolun
    MiToFoNdRi
    8)
    NeVeRGıVeUp

arkadaşım telefona oyun yükleyebilirsin ama kontör gerek şimdi sen telefonu alıyorsun int ayarını yapıyorsun daha sonra live.vodefone.com a giriyorsun daha sonra web e tıklıyorsun daha sonra google aramada e 250 free download yazıyorsun ilk siteye giriyorsun daha sonra aşağıya iniyorsunn daha sonra oyun seçiyorsun resimleri gelecek zaten beyendiğinde aşağı in orda iki tane link var onlara tıkla gelir şunuda söylemem gerek e 250 de o siteye girince yeterince hafıza yok diyor sen en iyisi opera mini yi indir ordan daha rahat girersin girdiğinde linke tıklasan sana tarayıcı başlatılsınmı diyecek evet dersen tarayıcı açılacak ordan ondan sonra soracak yüklensinmi evet de yüklenmiş olacak sana tavsiye o sitede oyun seçerken yanında free yazmasına dikkat et yoksa indirdiğin oyunu en fazla 3 defa oynarsın yardımcı olabildiysem ne mutlu bana ayrıca DENENMİŞTİR

Benzer Başlıklar

1. Samsung E250 Ses Kalitesi
    daredevil22 tarafından Mobil Aygıtlar forumunda
    Yanıt: 66
    Son Mesaj: 20.08.2008, 23:49
  2. samsung E250
    ONUR92 tarafından Mobil Aygıtlar forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 06.09.2007, 22:08
  3. samsung e250
    Leylek tarafından Mobil Aygıtlar forumunda
    Yanıt: 22