PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 9 / 10 İlkİlk ... 5678910 SonSon
50 sonuçtan 41 - 45 arası sonuçlar
    Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Eskişehir

isterse adslden kat kat hızlı olsun sonuçta çok çabuk dolan bir kota uygulaması var (gönd. +giden veri)...bu yüzdende bir kıymeti yok..pazarlama aldatmacaları...klasik...
    TÜRKÇE Giderse,Türkiye Gider!

Özenti ingilizce kelimeler ile sorulmuş sorulara cevap vermeyerek Türkçe'yi katledenlere gereken dersi bir nebze vermeye çalışalım.

Türkçesi dururken; özenti, ingilizceden devşirme kelimeleri kullanmayalım.

Laptop,Notebook
    gibi devşirme kelimeler yerine; "Taşınabilir/Dizüstü Bilgisayar" kelimelerini kullanarak dilimizi koruyalım.

Teşekkür amaçlı iletiler, acil/lütfen yardım tarzı başlıklar silinmektedir.

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    Garezin yani. izmir

ama ads modemin kapatan kardeşin varsa veya o internet sağlayıcı doğru düzgün internet vermekten aciz olduklarında işe yarar benim işime yarıyor e250 telefonum veri kablosu ile ubuntu 9.04 ile çok rahat kullanıyorum ve 100-200mb olan paketi aşmıyorum bunu garez beceremesede benim sorunum yok.
    her zaman yedek internet'in omalı...

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    İZMİR

ubuntu yüzünden 100MB çabuk bitiyor... en iyisi GPRS modemli telefonlar... 30kb/sn ideal hız 100MB bitmez... Takoz Samsung SGH-E250 ile GPRS kota takibi imkansız...

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2010

bu pardus2009.1 E250 modem olarak kullanılarak elde edilen hız en fazla 309Kb/sn gözüküyor.

Hala düşük eğer doyasıya 3G hızında girmek istiyorsan ıstanbul bağdat caddesinde gireceksin en hızlı orası benim tespitime göre.
    Zorunluğu varlığın dışındaki varlıklar mümkün varlıklardır. Mümkün varlıklar, varlığını zorunlu varlığa borçludur. Zorunlu varlık, varlığını hiçbir şeye borçlu değildir. Onun gözle görülmemesi, yokluğunu veya zayıflığını göstermez. Nasıl yazın sıcağında çıplak gözle güneşe bakamayız. Bu, güneşin zayıflığından değil, gözümüzün zayıflığındandır. (Farabi'nin varlık felsefesi)

Benzer Başlıklar

1. IQ testi
    ^^aZaZeL^^ tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 06.04.2007, 14:21
  2. Bir başka IQ testi
    intricate tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 07.03.2007, 18:47
  3. pi testi
    Stinger tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 0