+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
Başlık: Vodafone ile ilgili bir soru
-
04.05.2010 21:06 #1
- Katılım Tarihi
- 2010
Vodafone ile ilgili bir soru
selam arkadaşlar ben vodafone her yöne sms paketinden yararlanmak istiyorum ve kullanım şartlarını okuduğumda haftada sadece 10 kontöre 100 sms kazanacağım bildiriliyo.bi şeyden emin olamadım bu paketi aldığımızda her hafta vodafone bizden 10 kontör mü kesecek yoksa sadece 10 kontör veripte 1 hafta boyuncamı yararlanabilicez? yardımcı olusanız sevinirim.
-
06.05.2010 22:48 #2
- Katılım Tarihi
- 2010
vodafone mobil internet hakkında
arkadaşlar ben antalyanın merkezi olan muratpaşada meyden kavağında ikamet ediyorum ; adım cahit eryılmaz. 3 haftadır vodafone mobil modem kullanarak intenete bağlanmaya çalışıyorum.ne iş yerimde(iş yerim topçularda evime çok yakın ) ne de evimde düzenli bir şekilde bağlanamıyorum ; bağlandığım zamanın yüzde 90 nı da bağlantı hep 0 bps ,geri kalan yüzde 10 zamanda da 20 ile 300 bps aralığında bağlanıyorum.bağlandığım zamanlarda da sık sık bağlantım kopuyor.18 aylık taahhütname ile k 3675 modemden aldım.teknik servisten 3 kere randevu aldım ama ilgilenen de olmadı .2 gün sonra tüketici koruma derneğine başvuracağım ve taahhütnamemi iptal edip modemi de iade etmek istiyorum.onlar da bana yardımcı olamazlarsa ,modemimi kullanmak zorunda kalacağım.hiç memnun değilim ve hiç kimseye de vodafone ile internete bağlanmayı tavsiye etmem.müşteri hizmetleri ve teknik servis hiç alakalı değil.
-
06.05.2010 22:49 #3
- Katılım Tarihi
- 2010
arkadaşlar ben antalyanın merkezi olan muratpaşada meyden kavağında ikamet ediyorum ; adım cahit eryılmaz. 3 haftadır vodafone mobil modem kullanarak intenete bağlanmaya çalışıyorum.ne iş yerimde(iş yerim topçularda evime çok yakın ) ne de evimde düzenli bir şekilde bağlanamıyorum ; bağlandığım zamanın yüzde 90 nı da bağlantı hep 0 bps ,geri kalan yüzde 10 zamanda da 20 ile 300 bps aralığında bağlanıyorum.bağlandığım zamanlarda da sık sık bağlantım kopuyor.18 aylık taahhütname ile k 3765 modemden aldım.teknik servisten 3 kere randevu aldım ama ilgilenen de olmadı .2 gün sonra tüketici koruma derneğine başvuracağım ve taahhütnamemi iptal edip modemi de iade etmek istiyorum.onlar da bana yardımcı olamazlarsa ,modemimi kullanmak zorunda kalacağım.hiç memnun değilim ve hiç kimseye de vodafone ile internete bağlanmayı tavsiye etmem.müşteri hizmetleri ve teknik servis hiç alakalı değil.
-
06.05.2010 23:11 #4
buna benzer birdurum arkadasin basina geldi o turkcell vinn aldi bir sure cok guzel kullandi ama oturdugu sokaktaki baz istasyonunu bazi tipler kaldirtmis olmali 3g interneti kullanamaz olmus turkcell musteri hizmetlerini aramis onlar sorunu anlatip isterse aboneligini iptal edelim demisler sorunsuz iptal etmisler etrafindaki bazlari bazi tipler kaldirtmis olabilir.
-
13.05.2010 22:46 #5
- Katılım Tarihi
- 2010
adamlar iyice kafa karistirarak yolmaya calisiyorlar
Benzer Başlıklar
-
xp ile ilgili bir soru
lotc tarafından Yazılım forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 15.03.2010, 10:55 -
Dsl +2 ile ilgili bir soru
volkanarat tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 30.03.2006, 14:48 -
php ile ilgili bir soru
L_o_n_g_h_o_r_n tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 18.02.2005, 23:19 -
DNS ile ilgili bir soru?
melihmirac tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 6Son Mesaj: 09.03.2004, 18:51 -
[b]PHP ile ilgili bir soru[/b]
Nusret tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 17.12.2002, 22:14

Alıntıyla Yanıtla

Ttnete şikayet formu
Bugün, 00:50 / İnternet, Ağ ve Güvenlik