PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
7 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Vodafonemu, Turkcell mi, Avea mı?

Merhaba,

Yurtdışında (Bosna) oturuyorum ve işim dolayısıyla sürekli Türkiye'ye gidip geliyorum.Geldiğimde 1-1,5 ay kalıyorum sonra 1-1,5 ay Bosna'ya geri dönüyorum. Turkcell faturalı hattım var ve her ay 200-300 TL fatura ödemekten yıldım. Benim gibi bir ay Türkiye'de bir ay yurtdışında yaşayan birisi için en uygun "kontörlü" hat hangisidir acaba?

Bir de, internet bağlantım olmasını da istiyorum. Sağda solda wireless aramaktan bıktım.

Tavsiyeleriniz neler?

Teşekkürler.

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    İZMİR

Turkcel Hazır kart bunun için en uygunu Vodafone aylık ve mb sınırsız internet paketi kampanyası yapıyor sinirsiz internet istersen incele... faturalıdan daha ekonomik olabilir...

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Ankara

Öncelikle 11 yıldır Turkcell, 5 yıldır da Vodafone kullanıyorum. Bir ara Avea hat alıp akıl hastanesine yatmamak için kapattırmıştım.

Turkcell hem GSM hem de 3G'de A sınıfı lisans sahibi olduğu için bant genişlikleri açısından en iyi operatör ama burnundan kıl aldırmıyor, fiyatları uçuyor.

Vodafone hem GSM hem de 3G'de B sınıfı lisans sahibi olduğu için bant genişlikleri Turkcell'in ki kadar geniş olmasada sorunsuz hizmet veriyor.

Avea hem GSM hem de 3G'de C sınıfı lisans sahibi olduğu için bant genişlikleri oldukça kısıtlı hizmet veriyor, insanı delirtiyor tavsiye etmem.

Yukarıdaki bilgilere bakacak olursak Turkcell ve Vodafone arasında seçim yapman gerekiyor. Senin özel durumunu da göz önüne alacak olursak Vodafone ön plana çıkıyor. Her yöne GSM tarifelerini ve saatlik, günlük ve aylık internet paketlerini incelemeni öneririm.

Karar senin!
    En son DETONATOR tarafından düzenlenmiştir: 09.05.2010 01:44

Teşekkür ederim. 3G kullanmayacağımı ve net bağlantısını sadece e-posta kontrolü için kullanacağımı göz önünde tutarsak, şu durumda Vodafone daha iyi bir seçenek olabilir mi?

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Ankara

Sadece eposta kontrolü için kullanacaksan aylık 1 GB'lık paket uygun gibi görünüyor.

1 GB'lık paketler Turkcell'de 29 TL, Vodafone'da 30 TL.

http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler...ep-avantaj.php
    http://www.turkcell.com.tr/bireysel/...ali/superpaket
    bu linkleri incelemeni tavsiye ederim.

Benzer Başlıklar

1. Avea-Turkcell MMS köprüsü kuruldu
    tktugberk tarafından Mobil Aygıtlar forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 10.01.2010, 17:57
  2. Turkcell mi Avea mı?
    bengezginci tarafından Mobil Aygıtlar forumunda
    Yanıt: 22
    Son Mesaj: 11.12.2009, 19:46
  3. Avea MMS Ayarları ve Avea Hat Avantajları ... ?
    VisKiii tarafından Mobil Aygıtlar forumunda
    Son Mesaj: 21.06.2008, 23:33
  4. avea
    Night tarafından Yazılım forumunda
    Son Mesaj: 01.01.2006, 20:33
  5. Tartışma: En karlı operator (telsim turkcell avea)
    Aonghus tarafından Teknoloji forumunda
    Yanıt: 48
    Son Mesaj: 20.12.2005, 18:18