PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Katılım Tarihi
    2011
    Yer
    Samsun/19 Mayıs

Question Samsung S5620 monte yorumlar ??

Arkadaşlar samsun s5620 monte almayı düşünüyorumda yorumlarınızı almak istedim herşeyden önce

Kesinlikle alma, bende var, çoğu kişi çö güzel olduğunu idda ediyor ben de öle kandım zaten, andrioti olan bir alet al. neden diye soracak olursan klavyesi lullanişsız: boşluğa tıkladiğinda saçmalıyor, ayrica ekrana 2 parmağını koy.. şafti kayıyor. kopyala yapıstir kismi yok. tema desteği yok. çoğu uygulamada sanal klavye çıkıyor dokunmatik uygulaaalqrda gereksiz oluyor. ama güzel yanını istiyorsan, active sync, birkaç güzel uygulaması gbrs ama pek kulla,işli bisi değil i,ternet gerektiriyor ve nette dolaşma güzzl mesela ben bu yanıtı monteden yazıyorum, eğer cepten hotfile rapid netload vs indiririm diyorsan olmuyor, video fln da izlenmiyor şu an opera miniden yazıyorum, o olmasa giremem heralde

Katılım Tarihi
    2010
    Yer
    pcnet.com.tr/forum msi-crea

Alıntı Orijinalini Gönderen: ozgun55420 Mesajı Görüntüle
    Arkadaşlar samsun s5620 monte almayı düşünüyorumda yorumlarınızı almak istedim herşeyden önce

bu daha iyi gerçi benim işime yarar o çünkü şuan sgh-e250 var bende sapıtmıyor.
    http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%2...3587#allImages
    4
    Eklenme Tarihi 09.07.2011
    YUSUF TERZI İSTANBUL
    Hoş görünüme sahip
    Androd olması Samsung'u ve bu telefonu seçmemin ilk tercihi ama 256k renk olması en büyük dez avantajı.
    Artıları: Android ( en önemlisi ) .. Dokunmatikteki hassasiyeti.. Zarif görünüşü
    Eksileri : 256k renk ( az ) .. Kamera Flash'ı yok. !
    Sevdiklerinize önerir misiniz ? : Evet
    Bu yoruma katılıyor musunuz ?
    (1kişiden 0 kişi yoruma katıldı )
    4
    Eklenme Tarihi 26.06.2011
    OSMAN AÇIKGÖZ ADANA
    Şık bir telefon
    Diğer telefonlara bakarak daha şık bir tasarıma sahip diğerleri gibi kaba değil cepte taşıma rahatlığı var, hassas dokunmatiği insana büyük bir kullanım zevk'i veriyor. Menüleri gerçekten çok anlaşılır ve kolay. İşlemcisi fena değil piyasada bulunubilecek eniyi işlemcilerden birisi, işletim sistemi zaten android olduğu için söz söylemeye bile gerek duymuyorum. Tavsiye ederim telefeon kullanmanın zevikine varmak isteyenler için tasarlanmış çok hoş bir telefon.
    Artıları: Hassas dokunmatiği, menülerin kullanım kolaylığı ve anlaşılır menüler.
    Eksileri : Henüz şuan bir eksisini bulamadım, inceliyorum.
    Sevdiklerinize önerir misiniz ? : Evet
    Bu yoruma katılıyor musunuz ?

hocam ben 6 aydır kullanıyorum gayette memnunum.Bütün gençlerde var yeni moda bu oldu şimdi kesinlikle tavsiye ederim.yeni patchler neredeyse her ay çıkıyor youtube'dan bulup indirebilirsin Android ve Windows Mobile temaları bile var ben iP4 teması kullanıyorum şuan gayet güzel bir telefon Şarjı 1 hafta gidiyor.Tek eksiği kamerasında flash yok ama zaten şimdi herkesin bir kamerası var elinde .

Toxis10 hocam eğer geecekten dili turkce olan iphone4 temsı yüklediysen ben internette çok aradım ama bulamadım, nasıl yaptıysan kısa bi anlatım yaparsan ve ya hangi siteden bulduysan bi yardımcı olabilirmisin? cok yerde gördüm ama yorunlarda bozulduğunu ve ya türkce olmadiğini ve en önemlisi geri alamadıkları iddia ediyorlar, eğwr yardımcı olursan tek bu arkdaşa deil cok arkadaşıma almamalarını ömerdim.

Benzer Başlıklar

1. Samsung monte s5620 mobil tv / yardım.
    shadutlee tarafından Mobil Aygıtlar forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 01.10.2011, 15:37
  2. samsung monte s5620
    sesil tarafından Mobil Aygıtlar forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 30.06.2011, 09:20
  3. Samsung Monte S5620
    ToXic10 tarafından Mobil Aygıtlar forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 15.06.2011, 14:12
  4. Samsung GT-s5620 Monte, Java Uygulamalarında Yardım