+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
Başlık: Samsung S5620 monte yorumlar ??
-
14.09.2011 14:16 #1
- Katılım Tarihi
- 2011
- Yer
- Samsun/19 Mayıs
Samsung S5620 monte yorumlar ??
Arkadaşlar samsun s5620 monte almayı düşünüyorumda yorumlarınızı almak istedim herşeyden önce
-
17.09.2011 18:29 #2
Kesinlikle alma, bende var, çoğu kişi çö güzel olduğunu idda ediyor ben de öle kandım zaten, andrioti olan bir alet al. neden diye soracak olursan klavyesi lullanişsız: boşluğa tıkladiğinda saçmalıyor, ayrica ekrana 2 parmağını koy.. şafti kayıyor. kopyala yapıstir kismi yok. tema desteği yok. çoğu uygulamada sanal klavye çıkıyor dokunmatik uygulaaalqrda gereksiz oluyor. ama güzel yanını istiyorsan, active sync, birkaç güzel uygulaması gbrs ama pek kulla,işli bisi değil i,ternet gerektiriyor ve nette dolaşma güzzl mesela ben bu yanıtı monteden yazıyorum, eğer cepten hotfile rapid netload vs indiririm diyorsan olmuyor, video fln da izlenmiyor şu an opera miniden yazıyorum, o olmasa giremem heralde
-
17.09.2011 18:46 #3

bu daha iyi gerçi benim işime yarar o çünkü şuan sgh-e250 var bende sapıtmıyor.
http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%2...3587#allImages
Eklenme Tarihi 09.07.2011
YUSUF TERZI İSTANBUL
Hoş görünüme sahip
Androd olması Samsung'u ve bu telefonu seçmemin ilk tercihi ama 256k renk olması en büyük dez avantajı.
Artıları: Android ( en önemlisi ) .. Dokunmatikteki hassasiyeti.. Zarif görünüşü
Eksileri : 256k renk ( az ) .. Kamera Flash'ı yok. !
Sevdiklerinize önerir misiniz ? : Evet
Bu yoruma katılıyor musunuz ?
(1kişiden 0 kişi yoruma katıldı )
Eklenme Tarihi 26.06.2011
OSMAN AÇIKGÖZ ADANA
Şık bir telefon
Diğer telefonlara bakarak daha şık bir tasarıma sahip diğerleri gibi kaba değil cepte taşıma rahatlığı var, hassas dokunmatiği insana büyük bir kullanım zevk'i veriyor. Menüleri gerçekten çok anlaşılır ve kolay. İşlemcisi fena değil piyasada bulunubilecek eniyi işlemcilerden birisi, işletim sistemi zaten android olduğu için söz söylemeye bile gerek duymuyorum. Tavsiye ederim telefeon kullanmanın zevikine varmak isteyenler için tasarlanmış çok hoş bir telefon.
Artıları: Hassas dokunmatiği, menülerin kullanım kolaylığı ve anlaşılır menüler.
Eksileri : Henüz şuan bir eksisini bulamadım, inceliyorum.
Sevdiklerinize önerir misiniz ? : Evet
Bu yoruma katılıyor musunuz ?
-
18.09.2011 15:43 #4
hocam ben 6 aydır kullanıyorum gayette memnunum.Bütün gençlerde var yeni moda bu oldu şimdi kesinlikle tavsiye ederim.yeni patchler neredeyse her ay çıkıyor youtube'dan bulup indirebilirsin Android ve Windows Mobile temaları bile var ben iP4 teması kullanıyorum şuan gayet güzel bir telefon Şarjı 1 hafta gidiyor.Tek eksiği kamerasında flash yok ama zaten şimdi herkesin bir kamerası var elinde
.
-
18.09.2011 18:55 #5
Toxis10 hocam eğer geecekten dili turkce olan iphone4 temsı yüklediysen ben internette çok aradım ama bulamadım, nasıl yaptıysan kısa bi anlatım yaparsan ve ya hangi siteden bulduysan bi yardımcı olabilirmisin? cok yerde gördüm ama yorunlarda bozulduğunu ve ya türkce olmadiğini ve en önemlisi geri alamadıkları iddia ediyorlar, eğwr yardımcı olursan tek bu arkdaşa deil cok arkadaşıma almamalarını ömerdim.
Benzer Başlıklar
-
Samsung monte s5620 mobil tv / yardım.
shadutlee tarafından Mobil Aygıtlar forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 01.10.2011, 15:37 -
samsung monte s5620
sesil tarafından Mobil Aygıtlar forumundaYanıt: 5Son Mesaj: 30.06.2011, 09:20 -
Samsung Monte S5620
ToXic10 tarafından Mobil Aygıtlar forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 15.06.2011, 14:12 -
Samsung GT-s5620 Monte, Java Uygulamalarında Yardım
faikfatih tarafından Mobil Aygıtlar forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 15.06.2011, 14:07 -
Samsung gt-s5620 KİES
Fayos tarafından Mobil Aygıtlar forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 16.04.2011, 20:24

Alıntıyla Yanıtla

flash bellek üzerinden xp kullanma
Bugün, 01:02 / Windows XP