PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar

Varsayılan Opera mini veya diğer browserlar

merhaba arkadaşlar .telefon olarak nokia 6300 kullanıyorum ve turkcell kullanıcısıyım.turkcellde wap yazıp 2222 ye gönderip wap ayarlarımı tamamladım.internet paketim var.normal telefonun internet olark bağlanabildiğim halde bir browser yüklediğimde nete bağlanamıyorum.anladığım kadarıyla browserler nete bağlanamadıgından hata veriyor.örneğin opera mininin her versiyonunu denedm fakat hepsinde failed to connect to internet yada unable to connect internet gibi hatalar verdi .en son nokia nın cıkardığı beta browserı denedm ondada ana sayfaya girebilmeme rağmen hicbir siteye bağlanamıyorum`hata oluştu.işlem tamamlanamıyor(006)`diye bir hata veriyor.biraz uzun oldu ama umarım derdimi anlatabilmişimdir şimdiden teşekkürler

Katılım Tarihi
    2010
    Yer
    Neptune Township, New Jersey

telefonla operamini.com adresine gir orada opera mini ( bence 4.3 daha iyi... ) telefonuna uygun olani kur... yer imlerini senkronize edebiliyor... desktopta kullandigin yer imleri opera mini ilede kullanirsin tabi opera kullanirsan Opera link aktifse...
    WINDOWS KULLANANLARA YARDIM ETMEM...
    INTEL KULLANANLARA YARDIM ETMEM...

dediğim gibi her versiyonunu denedim ama opera mini simgesini tıklıyorum dolmaya başlıyor yükleme yeri sonra ortasında dediğim failed to connect internet hatası veriyor

Katılım Tarihi
    2010
    Yer
    Neptune Township, New Jersey

o zaman ayarlar/yapılandırma ayarları/tüm uyg. varsayılanları etkinleştir ve tercih edilen erişim noktası wap yada ne ayar aldıysan o... yap düzelir...
    WINDOWS KULLANANLARA YARDIM ETMEM...
    INTEL KULLANANLARA YARDIM ETMEM...

Benzer Başlıklar

1. Vodafone'dan Opera Mini
    faruqen tarafından Mobil Aygıtlar forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 18.01.2011, 20:03
  2. OPERA MINI yardım sgh e250
    Decoy tarafından Teknoloji forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 20.11.2009, 00:36
  3. opera mini
    GAREZ tarafından Mobil Aygıtlar forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 12.07.2007, 15:08
  4. Opera Mini 3.1 Çıktı
    ugurmandas tarafından Mobil Aygıtlar forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 24.02.2007, 20:38
  5. explorerda çalışıyor, peki ya diğer browserlar??
    BwT tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 17.11.2004, 20:37