PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
1 sonuçtan 1 - 1 arası sonuçlar

Post Telefondan bilgisayara internet aktarımı..

İnternette bu konu hakkında birçok dökümanlar okudum ama bunu yapacak az yazılım bulabildim.Bazı telefon markalarının (adını veremiyorum) PC suite yazılımlarında bu yapılabilmektedir.Fakat Android,İphone gibi telefonların PC suite si olmadığı için şimdilik bunları size söylediğim yazılımla gerçekleştirebilirsiniz.

PdaNet

Bu program ile ister USB ister Bluetooth yoluyla telefondan bilgisayara internet aktarımı yapıp bilgisayardan internette erişebilirsiniz.

Programın yazılımcısı June Fabrics adlı şirket'in resmi sitesinden işletim sisteminize (mobil işletim sistemi) uygun olan pdanet'i indirebilirsiniz.

Bende bir yazılım daha var ama güvenirliğinden şüpheliyim programın şirket'i belli olmadığından bunu yayınlamıyorum.Ama bu yazılımı isteyeceklerde özel mesaj atabilirler..

Bir konu daha var bazı arkadaşlarım bu yolda internettin çok ağır olduğunu söylüyorlar..
    Bu normalde belediyenin sağladığı koşullarla ilgisi vardır.Kapalı ortamlarda bu yöntem çok ağır olur ama bir baz yerine yakın olan bölgelerde işinizi görür.

NOT:
    GPRS bağlantısı yapmanızı önermiyorum.Çünkü bazı durumlarda para tuzağınız olabilir..

Benzer Başlıklar

1. Bilgisayardan bilgisayara veri aktarımı
    mhmd9696 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 19
    Son Mesaj: 30.06.2011, 19:49
  2. Telefondan Bilgisayara usb kablosu varken bile bişey atamıyorum.
    xPHoNixx tarafından Mobil Aygıtlar forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 30.01.2011, 11:55
  3. videonun bilgisayara sesli aktarımı
    leventcelik tarafından Teknoloji forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 30.01.2005, 12:06
  4. tv den bilgisayara görüntü aktarımı
    metu19 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 25.01.2005, 19:35
  5. videodan bilgisayara görüntü aktarımı???
    ceka83 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 28.10.2004, 23:18