+ Başlığa Yanıt Yaz
1 sonuçtan 1 - 1 arası sonuçlar
-
22.01.2012 16:47 #1
Telefondan bilgisayara internet aktarımı..
İnternette bu konu hakkında birçok dökümanlar okudum ama bunu yapacak az yazılım bulabildim.Bazı telefon markalarının (adını veremiyorum) PC suite yazılımlarında bu yapılabilmektedir.Fakat Android,İphone gibi telefonların PC suite si olmadığı için şimdilik bunları size söylediğim yazılımla gerçekleştirebilirsiniz.
PdaNet
Bu program ile ister USB ister Bluetooth yoluyla telefondan bilgisayara internet aktarımı yapıp bilgisayardan internette erişebilirsiniz.
Programın yazılımcısı June Fabrics adlı şirket'in resmi sitesinden işletim sisteminize (mobil işletim sistemi) uygun olan pdanet'i indirebilirsiniz.
Bende bir yazılım daha var ama güvenirliğinden şüpheliyim programın şirket'i belli olmadığından bunu yayınlamıyorum.Ama bu yazılımı isteyeceklerde özel mesaj atabilirler..
Bir konu daha var bazı arkadaşlarım bu yolda internettin çok ağır olduğunu söylüyorlar..
Bu normalde belediyenin sağladığı koşullarla ilgisi vardır.Kapalı ortamlarda bu yöntem çok ağır olur ama bir baz yerine yakın olan bölgelerde işinizi görür.
NOT:
GPRS bağlantısı yapmanızı önermiyorum.Çünkü bazı durumlarda para tuzağınız olabilir..
Benzer Başlıklar
-
Bilgisayardan bilgisayara veri aktarımı
mhmd9696 tarafından Donanım forumundaYanıt: 19Son Mesaj: 30.06.2011, 19:49 -
Telefondan Bilgisayara usb kablosu varken bile bişey atamıyorum.
xPHoNixx tarafından Mobil Aygıtlar forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 30.01.2011, 11:55 -
videonun bilgisayara sesli aktarımı
leventcelik tarafından Teknoloji forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 30.01.2005, 12:06 -
tv den bilgisayara görüntü aktarımı
metu19 tarafından Donanım forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 25.01.2005, 19:35 -
videodan bilgisayara görüntü aktarımı???
ceka83 tarafından Donanım forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 28.10.2004, 23:18

Alıntıyla Yanıtla

Site Tasarımı Ve Kodlamak
Bugün, 01:57 / Web ve Grafik Tasarımı