PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Yurt dışına mesaj göndermek

arkadaşlar turkcell hat kullanıyorum amerikada yaşayan bir arkadaşıma mesaj gönderdim 0.75TL gitti banada yurtdışından kendisine mesaj gelince kontör gittiğini söyledi nasıl oluyor bu doğrumudur ?

doğrudur kardeşim. Niye olduğunu bilmiyorum ama Benim abim yurtdışından buraya geldiğinde birisi onu aradığı zaman kendinden de kontör gidiyordu.
    İntel 2500k / MSI P67A-GD 65/ Gigabyte nVIDIA Fermi GTX460 oc /G.SKILL Ripjaws 4gb 1600 mhz 6-8-6 /Western Digital Caviar Black 1 tb 64 mb / Aerocool PGS Vx-9 Pro 730W / LG Ns50 DVD-R /Acer s221HQLBD 21.5 inch Full Hd Led Monitor/ Microsoft Klavye-Mouse / Premier Home Theatre 5+1

Alıntı Orijinalini Gönderen: bykardelenn Mesajı Görüntüle
    doğrudur kardeşim. Niye olduğunu bilmiyorum ama Benim abim yurtdışından buraya geldiğinde birisi onu aradığı zaman kendinden de kontör gidiyordu.
    Bu olay farklı. Roaming (dolaşım: http://tr.wikipedia.org/wiki/Dola%C5%9F%C4%B1m) kullanıldığı için bu böyle oluyor.

hollandadaki bir arkadaşıma mesaj attım 0.65 TL gitti amerikadakine atınca 0.75TL gitti + kendisindende gitmiş. doğrumu yani ?

Normalde alıcı (kendi operatörünü kullandığı zaman) herhangi bir ücret ödemez, fakat ABD'de farklı tarifeler (ücretlendirmeler) olabilir.

Benzer Başlıklar

1. yurt dışına gidecem acill yardım
    peaceful10 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 01.09.2011, 22:20
  2. yurt dışına sms gönderme ?
    penguen93 tarafından Mobil Aygıtlar forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 29.11.2010, 23:16
  3. Yurt dışına ve Türkiye'ye bedava SMS (denendi, çalışıyor)
    PCKopatCS tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 26.09.2009, 08:02
  4. icq da aynı anda birden kişiye mesaj göndermek..
    ulash tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 08.04.2006, 17:05
  5. kablosuz ağ sahibine mesaj göndermek mümkün mü?
    jasperc tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 23.10.2005, 00:17