+ Başlığa Yanıt Yaz
1 sonuçtan 1 - 1 arası sonuçlar
-
29.01.2012 10:02 #1
- Katılım Tarihi
- 2007
Çin Üretimi Iphone5 Android Oyunları
Arkadaşlar , çin malı iphone 5 hakkında pek bir bilgim yok, menü şık herşey güzel fakat oyun ve uygulamalara müdahale etmek gerçekten zor. özelliklejava oyunlarını dosya yöneticisinden yüklediğimde Appstore'da görünüyor silinebiliyor fakat masaüstünde bir türlü simgeyi gösteremedim. Ayrıca içinde telefonla birlikte gelen Ninja Fruit ve Talking tom konuşan kedi var telefonumu bilgisayara bağladığımda bu iki dosyanın boyutunun 75 mb olduğunu gördüm ve kanaat getirdimki javadan farklı güzel uygulamalarda çalışıyor. Anlamadığım kısım ise biz bu uygulamarı nasıl iphone 5 e yükleriz ve masaüstünde simgesi görünür ... Ayrıca bu iki program sadece Iphone ve Android işletim sisteminde çalışabilirken bu çin üretimi telefonda nasıl çalıştığını anlamadım. bir şekilde üretici firma yüklemiş sanırım bir programla yüklemiş olsa gerek çünkü benim telefonumun dosya yöneticisi yetersiz kalıyor olmalı. ipa ve apk dosyalarını yükleyemiyor.
İphone 5 hakkında tüm bildiklerinizi yazabilirsiniz arkadaşlar. Ben yapamadım.
Teşekkürler..
Benzer Başlıklar
-
iPhone5
edaca84 tarafından Mobil Aygıtlar forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 07.01.2012, 17:19 -
pi sayısı üretimi
canosayan tarafından Programlama Dilleri forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 05.03.2009, 21:02 -
Sayfa Üretimi
Generation tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 14.07.2005, 17:59 -
Rome TotalWar da fil üretimi
Toad tarafından Oyunlar forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 07.02.2005, 15:26 -
CD üretimi???
dreamweaver tarafından Teknoloji forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 26.04.2004, 20:35

Alıntıyla Yanıtla

Site Tasarımı Ve Kodlamak
Bugün, 01:57 / Web ve Grafik Tasarımı