PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
1 sonuçtan 1 - 1 arası sonuçlar

Varsayılan Çin Üretimi Iphone5 Android Oyunları

Arkadaşlar , çin malı iphone 5 hakkında pek bir bilgim yok, menü şık herşey güzel fakat oyun ve uygulamalara müdahale etmek gerçekten zor. özelliklejava oyunlarını dosya yöneticisinden yüklediğimde Appstore'da görünüyor silinebiliyor fakat masaüstünde bir türlü simgeyi gösteremedim. Ayrıca içinde telefonla birlikte gelen Ninja Fruit ve Talking tom konuşan kedi var telefonumu bilgisayara bağladığımda bu iki dosyanın boyutunun 75 mb olduğunu gördüm ve kanaat getirdimki javadan farklı güzel uygulamalarda çalışıyor. Anlamadığım kısım ise biz bu uygulamarı nasıl iphone 5 e yükleriz ve masaüstünde simgesi görünür ... Ayrıca bu iki program sadece Iphone ve Android işletim sisteminde çalışabilirken bu çin üretimi telefonda nasıl çalıştığını anlamadım. bir şekilde üretici firma yüklemiş sanırım bir programla yüklemiş olsa gerek çünkü benim telefonumun dosya yöneticisi yetersiz kalıyor olmalı. ipa ve apk dosyalarını yükleyemiyor.

İphone 5 hakkında tüm bildiklerinizi yazabilirsiniz arkadaşlar. Ben yapamadım.

Teşekkürler..

Benzer Başlıklar

1. iPhone5
    edaca84 tarafından Mobil Aygıtlar forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 07.01.2012, 17:19
  2. pi sayısı üretimi
    canosayan tarafından Programlama Dilleri forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 05.03.2009, 21:02
  3. Sayfa Üretimi
    Generation tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda