PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
1 sonuçtan 1 - 1 arası sonuçlar

Cool Turkcell'lilere 4 Saat Bedava Konuşma Acele Edin!!

Arkadaşlar başka bir forumda gördüm burada da yer alsın istedim iki hattımada yükledim acele edin millet saldırıyor son katılım tarihi 17 şubat 2012.

Önce bu siteye üye olun ben hızlıca giriş olsun diye Facebook ile bağlan dedim. Form doldurmaya uyuz oluyorum Turkcelllilere 4 Saat Bedava Konuşma Acele Edin!!

Site burası ==> http://bit.ly/zEX9Va

Sonra sağ alt tarafta kırmız buton var " FIRSATI YAKALA " yazar. Oraya tıklayın ve kod alın. Örnek Kod; 3BDJ76T

Sonra buraya tıklatın GSM numaranızı ve alıdğınız kodu girin ==> http://bit.ly/xeBy5b

Site MARKAFONİ yan kuruluşudur. Güven konusunda tereddütünüz olmasın.

Yalnızca Turkcelllilere 4 Saat Bedava Konuşma Acele Edin!! müşterileri bu kampanyadan yararlanabilirler.

Kampanyadetayları;

1. Kampanya kapsamında kazanılan konuşma ve mesajlaşma paketi ödülleri aboneler arasında transfer edilemez.
    2. Kampanya katılımcıları için paket yüklemesi katılımı takip eden 48 saat içerisinde gerçekleştirilecek ve gelecek bilgilendirme mesajının ardından mesajın geldiği gün mesajda belirtilen saatler arasında geçerli olacaktır. Turkcell sistem yoğunluğu nedeniyle iki saatlik paket yüklemelerinde 48 saat süresini aşma hakkını saklı tutar.
    3. Yarım günlük konuşma paketi ön ödemeli aboneler için 09.00-13.00; faturalı aboneler için 08.00-12.00 arası geçerlidir.
    4. Kazanılan konuşma paketleri sadece Turkcell'den Turkcell'e yapılacak arama geçerli olacaktır.
    5. Kazandığınız konuşma paketi TL'lerini aşağıdaki ücretlendirme kurallarına göre harcayabilirsiniz:
    • Hazır Kart ve Muhabbet Kart aboneleri için dakikası 0,4 TL (TL atış periyodu 15sn)
    • Var olan hediye TL'lerinizle yapabileceğiniz maksimum konuşma süresini aştıktan sonra kendi tarifeniz üzerinden ücretlendirilmeye devam edersiniz.
    6. Ön ödemeli kurumsal hat aboneleri ve gençTarife'liler bu paketten yararlanamaz.
    7. Kalan TL miktarınızı öğrenmek için *123*118# 'yi arayabilirsiniz.
    8. Reklam tonunuzu ücretsiz iptal etmek için TONSIL yazarak 2577'ye gönderebilirsiniz.

Benzer Başlıklar

1. Yanıt: 1
    Son Mesaj: 18.06.2010, 13:21
  2. Turkcell de MMS ler 30 Hazirana Kadar Bedava
    HACKER882 tarafından Mobil Aygıtlar forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 06.06.2008, 16:03
  3. şehir içi bedava konuşma
    tafugu tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 22
    Son Mesaj: 11.02.2007, 16:43
  4. 4 kontöre bedava turkcell oyun