PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar

Başlık: bold garanti

gsokan96
    Misafir

Varsayılan bold garanti

merhaba arkadaşlar ben bold 9000 cihazımı daha önceden teleservice verdim cihaz değişim kararı çıktı vodafone bayisine bir gün cihazın durumunu sormak için gittiğimde 9000 in üretiminin bittiğini ve yeni başka model bir cihaz yolluyacaklarını söylediler neyse bende bekledim yeni cihazı. kargodan yine bold 9000 geldi neyse nasıl olsa yenisi diyerek sesimi çıkarmadım ama daha sonra fark ettim ki ben ilk cihazımı servise yolladığımda cihazın şarj giriş yerinde bir yamukluk vardı yeni cihaz geldiğinden 2-3 gün sonra fark ettim ki yine aynı yamukluk var sesimi çıkarmadım 2 hafta sonra telefonumda ilk gönderdiğim cihazdaki aynı sorunlar ortaya çıkmaya başladı şundan şüpheleniyorum telefonun ana kartı aynı kaldı problemleri düzelttiler ve sadece yeni bir dış kaplama yapıp yolladılar sizce teleservice bunu yapailir mi ???

Alıntı Orijinalini Gönderen: gsokan96 Mesajı Görüntüle
    merhaba arkadaşlar ben bold 9000 cihazımı daha önceden teleservice verdim cihaz değişim kararı çıktı vodafone bayisine bir gün cihazın durumunu sormak için gittiğimde 9000 in üretiminin bittiğini ve yeni başka model bir cihaz yolluyacaklarını söylediler neyse bende bekledim yeni cihazı. kargodan yine bold 9000 geldi neyse nasıl olsa yenisi diyerek sesimi çıkarmadım ama daha sonra fark ettim ki ben ilk cihazımı servise yolladığımda cihazın şarj giriş yerinde bir yamukluk vardı yeni cihaz geldiğinden 2-3 gün sonra fark ettim ki yine aynı yamukluk var sesimi çıkarmadım 2 hafta sonra telefonumda ilk gönderdiğim cihazdaki aynı sorunlar ortaya çıkmaya başladı şundan şüpheleniyorum telefonun ana kartı aynı kaldı problemleri düzelttiler ve sadece yeni bir dış kaplama yapıp yolladılar sizce teleservice bunu yapailir mi ???
    Yetkili Servisler her zaman sorun çıkartır. Ama sen yinede bi gönder

Sen bence telefonunu bir daha gönder kardeşim. Çünkü bazen yapıyorlar öyle fiyattan kaçınmak için. Sen yolla bence tekrardan ve durumu izah et.

Benzer Başlıklar

1. blackberry bold 9000
    gsokan96 tarafından Mobil Aygıtlar forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 02.01.2012, 21:06
  2. bold 9780 mi xperia neo mu?
    lostknight tarafından Mobil Aygıtlar forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 11.11.2011, 21:25
  3. blackberry bold lütfen bi bakın
    xXOCaShOXx tarafından Mobil Aygıtlar forumunda
    Yanıt: 0