PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
12 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: monitör boyama

Varsayılan monitör boyama

selam ben monitörümü siyaha boyamak istiyorum ama nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum hem monitöre bir zararı olurmu acaba bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum :?:

aslın da iyi fikir ama pratikte mümküm görünmüyor.Havalandırma deliklerini,düğmeleri,ekran camını iyice izole etmen gerekir ki bular yeni monitör almaktan daha zor )birde plastik üzerinde sprey boyalar kalıcı olurmu bilemiyorum,başka boya zaten kullanamazsın..
    monitörüm yeni ama eskiyince bende üşenmezsem boyayabilirim,bi kenarınada "nuri alço "yazarım )

ben boyadım gayette iyi oldu yalnız biraz elini alıştırman lazım boyayı akıtmaman lazım fazla sıktığında boya kabarıyo akıyo ve buda çirkin bi iz bırakıyor.
    ayriyyeten arka kapağı çıkart deiklere dikkat et monitörün camınıda iyice izole et ki boya girmesin ben koli bandıyla tüm camı bantlamıştım.
    önce bi kutu sprey al onunla başaka bişey üzerinde deneme yap tozsuz bir ortam olsun yada götür monitörü bi oto tamircisine 5-11 milyona boyarlar kolay gelsin...

peki boya kalıcı oluyor mu ufak bir darbede çiziliyor dediler senin kinde böyle çizik filan oldu mu :?

Bizzat zamanında boyamış biri olarak söyleyeyim baya riskli bir olay.
    Öncelikle komple açıp çıkarman gerekli tüpünü-ekranını (ki zaten hepsi bütünleşik)
    Daha sonra rahatlıkla kasasını boyayıp yerinde takabilirsin...

Benzer Başlıklar

1. monitör
    alizee tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 14
    Son Mesaj: 20.07.2006, 12:09
  2. photoshop ew boyama??
    Folcon_7mm tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 11.05.2006, 20:57
  3. monitör
    gltsrysk tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2