PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Biostan işlemci hızını artırmayla ilgili bir sorunum var

Arkadaşlar
    Bende celeron 1000 mhz işlemci var.Ben bunun hızını 1320 mhz yani maksimuma çıkarınca ses kartı çalışmıyo.sadece 1000 mhz deyken çalışıyo.Ve hiç yükseltme yapılmıyo ses kartı çalışmadığı için.Bunu ben yükseltmek istiyorum.FSB hızını artırmamı söylediler.Bilgisayarda yeniyim.Oyunlar çok yavaş ve kasıyor.Detaylı anlatırsanız sevinirim.
    Lütfen yardım edin.
    e-mail :bora_bekiroglu@hotmail.com

sanırım anakartın bunu desteklemiyor bir arkadaşımda da böyle sorun vardı o/c yaptırmıyordu anakart
    onunda anakartı azza idi aynı senin gibi yükselttiğimizde ses kartı çalışmıyordu
    o/c yapmanı tavsiye etmem zaten alacağın performans %10-20 gibi birşey olacak buda oyunlara etki yaratmaz

onunda anakartı azza idi aynı senin gibi yükselttiğimizde ses kartı çalışmıyordu
    o/c yapmanı tavsiye etmem
    aynen o/c yapma sistemde xp yüklüyse performans ayarı yap

Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    KaDigitaL geri döndü!

FSB veri yolu hızını değil işlemci çarpanını değiştir.FSB diğer PCI aygıtlarınıda etkilediğinden ses kartın çalışmıyabilir.Ama çarpan kilitli olabilir.Agp/pci ayarını sabitlemelisin.

hocam bende 766 vardı overclock yapayım diye ugrastım olmadı ram takayım dedim pahalıya geldisd ram ensonunda işlemci dedim ana kartı degiştir dediler sonra ram ardından psu derken bu gun bir suru masrafın ardından athlon 64 yaptım: bunları yazmaktan maksadım insan oglu doyumsuz en guzeli elindekini optimum performansla kullanmak elindekini bir woswos olarak dusun zevkini cıkar bide elinde enkral bilgisayar olup benim gibi 56k modemle takılcagına varsın 486dx olsun ama adsl olsun diye dusunuyorum

Benzer Başlıklar

1. işlemci hızını düşürmek istiyorum
    ugurmandas tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 21.06.2011, 14:55
  2. msn 8 (WML) ile ilgili sorunum var
    ilke06 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 05.07.2006, 18:42
  3. Arkadaşlar biostan işemci hızıyla ilgili bir sorunum var
    bora879 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2