PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar

Varsayılan dc++ performans arttirimi

arkadaslar 256 ile baglaniyorum ve dc++ dan herhangibir film yada dosya indirmek istedigim de düsük hizlar da indiriyor. su an 2 film indiriyorum biri 3 kb digeri 9 kb ile indiriyor. genel de t3 baglantisi olan kullanicilardan dosya indiriyorum. nadir de olsa 20kb civar1n da indiriyor. bunu arttirmanin bir yolu var mi?
    :arrow: kolay gelsin.

kardesim sen aklın varsa DC++ speed up programları vb şeyleri kullanma. ben kullandım. Net bozuldu. :evil: :evil: :evil: TTnetteki elemanları 2 gün oyaladım neti düzeltebilmek için. Adamların kufretmedigi kaldı bi tek. En sonunda format attım 5 gb lık cd de kayıtlı olmayan mp3 üm gitti. Aklın varsa elindekiyle yetin. Bi de türk hublarından girmemeye bak. yabancıların hublarından 26 ile çekebilirsin. slotların tamamına yakınının boş olmasına dikkat et :wink:

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    İzmir

Selam..
    su an 2 film indiriyorum biri 3 kb digeri 9 kb ile indiriyor. genel de t3 baglantisi olan kullanicilardan dosya indiriyorum
    Dc++ sadece seçtiğiniz tek kişiden çeker..Buda dolayısyla daha yavaş çekmenize neden olabilir.. Ayrıca seçtiğiniz kullanıcının slotları dolu olduğundan size yavaş gelebilir..Başka bir nedende kullanıcının bağlanıtısının yanlış gösterilmesi olabilir...Dc++'nin bir versiyonu olan RevConnect programı ile birden çok kullanıcıya bağlanabilirsiniz..Böylece daha hızlı indirebilirsiniz..

www.revconnect.com adresinden programı çekebilirsiniz..

Benzer Başlıklar

1. performans
    alizee tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 03.08.2010, 10:57
  2. performans
    ihsanemre tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 14
    Son Mesaj: 13.04.2007, 12:05
  3. NOTEBOOK PERFORMANS ARTTIRIMI HAKKINDA?
    firat19x tarafından Overclock ve Modifikasyon forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 15.04.2006, 16:42
  4. AGP 8X in Performans!
    gokhan001 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 13.04.2006, 18:37
  5. performans
    canero tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 08.07.2005, 00:30