PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
15 sonuçtan 11 - 15 arası sonuçlar

Başlık: gf 4 8x rekor

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    İZMİR

Woow baya hızlandırmışsın yahuu.Fan man çare olmaya bilir o ekran kartına yinede uyarmak lazım.Çipin yanmasını bir kenara bırak ekran kartının diğer üzerindeki bileşenleri yakma bakalım bu seferde. :idea: Neyse sana kolay gelsin inşallah bi üst sınırı denemeniz başarılı olur.Yinde tekrar tekrar uyararak yapacağın her türlü hata sana fazlası ile geri dönebilir bunuda unutma OK!

Varsayılan saol

saol kardeş düşünmen yeter o konuda yeteri kadar bilgim vbar allahtan :lol: bab bu gf4 lerin güç girişleri kaçıncı diş biraz fazla daha fazla elektrik versek %29 artırdım elekriği ama %35 felan yapsam 600 mhzde reset sorununu aşabileceğimi düşünüom siz nedionuz

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    İZMİR

"Kaçıncı diş" derken neyi kastettin anlam veremedim ama core voltaj zaten sen O/c'de olduğun için otomatik olarak Vcore ve ramdac enerjilerini oto yükseltiyi sen daha da dışarından ilave güç veremezsin. Bunu AGP yuvasından standart olarak 1.3 volt ekran kartı gpu'yu besliyor.
    Yapacağın bir üst sınırda ki hız aşımıda sana reset sorununu aştırmaz daha fazla yaşamana neden olur.Bence ekran kartını sağlıklı olarak dayandığı maximum Mhz 490 İla 500 arsında olursa iyi olur reset olması da artık ekran kartı bu O/c kaldıramayacak bir hıza çıktığı için yapıyor.

Varsayılan selam

bab ben buraya gelene kadar baya bi artırdım voltaj artırmadığım zaman res atiodu artırınca satmio bab bide benimki otomatik artıramaz gf 4 farkındasan 6600 gt den bahsetmioyoz agp kanalındaki kaçıncı diş elektirik girişi diodum

galiba voltaj vereceksin gpu ya
    bunu kartın altından değilde kartın şema gibi birşeyinden öğrenerek pcb üzerinden gpu ya voltaj sağlayan kanala direk versen daha iyi olur çünkü allttan vereceğin voltajın nerelerde kullanılacağı bilinmez hepsi gpuya gitmez

Benzer Başlıklar

1. pentium4 7.1 ghz hız!!!!!! rekor
    whom66 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 16.08.2006, 11:46
  2. 256 adsl rekor hız
    tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 29
    Son Mesaj: 01.02.2005, 23:43
  3. 352 Kb/sn UPLOAD (REKOR)
    SaHveMaT_com tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 2