PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
8 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Overclock ve ses ??

Asus i845PE2-X anakartım var.Sistemim P4 1,7 ve xp kullanıyorum.1700 olan CPU hızını %17 artırarak 1.9 yaptım sistem gayet stabil çalışmakta.Fakat overclock sonrası SoundMAX Integrated Digital Audio ses sürücüsü çalışmaz oldu.Yane ses gitti anıcanız arkadaşlar.Her türlü yolu denedim fakat sürücü yüklenmio hata veriyo.BIOS dan ayarları default yaptığımda sorun düzelio.Anakart overclock sevmiyo anlaşılan .Sizce bu ses mesleseini nasıl halledebilirim.TEŞEKKÜRLER

bence bir bakıma götürsen iyi olur kardeşim...başına daha büyük bir dert gelmeden..hem anakartın ses kartıyla bir sorun yaşıyor overclock sırasında ve sonrasında bi göster bilgisayarını derim ben

Yaptığın hızaşımı tüm sistemin hızını etkilediğinden oluyor bu.Pcı/Agp hızlarını sabitleyebiliyorsan birde öyle dene.Yada olmadı gidip bir ses kartı al,hem daha iyi ses alırsın...

Sistemim P4 1,7 ve xp kullanıyorum.1700 olan CPU hızını %17 artırarak 1.9 yaptım sistem gayet stabil çalışmakta
    intele overclock yaparsan öle olur intel adamı kısıtlıyo overclock yapamıyosun yapsanda öle sorunlar yaşıyosun hiç bir şekilde sesi getiremezsin mecbur overclock yapmıcan overclock yapmak istiyosan AMD al gelecek burda...

bendeki sistem AMD atlon 1800+ overclockla 2500+ olarak kullanıyorum

intele overclock yaparsan öle olur intel adamı kısıtlıyo overclock yapamıyosun yapsanda öle sorunlar yaşıyosun
    Nasıl yani? Peki sen işlemcini 1800 mhz. hızaşımı yapabiliyormusun benim gibi? (P4 2.4@4.0)
    Amd'ninde Intel'inde hızaşımı potansiyeli mükemmel olan işlemcileri var unutmayalım :wink:

Benzer Başlıklar

1. overclock
    gladiator tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 04.07.2006, 20:57
  2. overclock?
    airwolf045 tarafından Overclock ve Modifikasyon forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 15.10.2005, 00:29
  3. overclock
    hulusu tarafından Overclock ve Modifikasyon forumunda
    Yanıt: 2