PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan o/c Hakkında bilgi

Selam..

Arkadaşlar ben o/c hakkında bilgisi olmayan bi insanım ama sürücüleri kurarken bi program çıkmıştı.sanırım işlemcinin sürücüsünden.neyse kurdum fan hızı voltaj filan bilgilerini veriyodu..adıda WarpSpeeder.demin o/c bölümüne tıkladım ve karıştırırken sanırım o/c yaptım.telaşımın nedeni kasamdaki soğutma işlemi için fanları yenilemiştim ekstra bi fan koymuştum.ancak yeterlimi bilmiyorum şuanki işlem için..ben p4 2.66 kullanıyorum.o/c den sonra işlemcimi 3 Ghz olarak göstermeye başladı böyle büyük bi artış olabilirmi sizcede..ayrıca bu o/c'yi kaldırmadığını nereden anlarım..Herhangi bi parça yanmadan önce

ayrıca bıostan filan voltajla oynamadım sadece bu program 3 grafik testini aynı anda 10 kere filan yaptı Cpu Clock değerini yükseltti.

Arkadaşlar lütfen bilen biri acil cevap verirse sevinirim..bide Geforce 2 mx 400 64 mb ekran kartına nasıl o/c yaparım.Riva Tuner diye bi program indirdim burada hangi ayarlarla oynamam lazım?

cpu-z veya vcpuIDtest programlarıyla bakabilirsin, everest veya sisoftsandra ile de anlaşılır,
    gf2 için internetten coolbits.reg dosyasını arattırıp indirirsen detonatör ayarlarında o/c için bi ayar belirecek, o şekilde yaparsın, veya powerstrip ile de olur

Forumumuzda overclock&modifikasyon bölümümüz var.Oradan ilgili başlıklara bakarak bilgi edinebilirsiniz.

Kolay gelsin.

peki p4 2.66'nın 3 e çıkması normalmi yoksa sahte bi rakammı bu biosa filan hiç dokunmadım.Ayrıca yardımlarınız için teşekkürler..

Benzer Başlıklar

1. ps2 hakkında bilgi
    UGURTARDUS tarafından Teknoloji forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 24.08.2006, 09:54
  2. OGO Hakkında Bilgi
    kerembagdatli tarafından Mobil Aygıtlar forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 05.12.2005, 21:27
  3. DC++ hakkında bilgi?
    berzerker tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 1