PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
9 sonuçtan 6 - 9 arası sonuçlar

Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    İnTel Core2 6400// 7600 Gt//250Gb SATA2 //Asus P5B DLX //1024MB Twinmos 667 Mhz/Go Global 19 Wd/....

Alıntı Orijinalini Gönderen: Kobataj
    Termal macunu nerden istifade edebilirim baya bir işe yarıyormu ne gibi işlere yarıyor.

Ayrıyetten bende photoshop programı kitleniyor bu ekran kartının boyutuna ramın boyutundan ekleyebilirmiyim.
    Mümkünmüdür bu.
    Özelliklerini YAz Daha Çok YArdımcı Olalım TErmal MAcunu Rahatlıkla Bulursun Bir bilgisayarcıya Gitmeni Öneririm

Merhabalar;

Termal macun kadiköyde satılıyor küçük kavanozlarda oraya bakabilirsiniz(istanbullu arkadaşlar için) :lol: Arkadaşlar bilg.duvara falan çok fazla yaklaştırmayın açıkta kalsın fanlar sıçak havayı dışarı rahatça ilete bilsin.

Bide ben yaz gelince kasanın yan kenarlıklarını çıkardım masanın üstünde çalışıyor.imkanınız varsa sökün yan taraftaki kapakları hava alsın

Malüm 7/24 hizmet ediyor bize onunda sağlığını düşünmeliyiz dimi

Kolay gelsin

İlkerCom(veyahut diğer arkadaşlarım) kardeşim dediğin gibi bilgisayarım onboard zati belli bir miktar ramdan kullanıyor.Bunun boyutunu bıosdan artıracağımı söyledin peki bu nasıl olacak.Ve zararları varmı.
    Birde Fiziksel bellekle sanal bellek arasındaki fark nedir.Bir fark varmı,anlatmak istediğim fiziksel bellekte ki boyutumun yarısını anakartıma ekleyip sanal bellekte ki boyutumu artırsam akıllıca olurmu.
    Tşk.

o başka başlıkmıydı benmi şaşırdım yönümü fiziksel bellek bildiğin ram dir sanal bellek ise xp nin ve benzer işletim sistemlerinin hdd in belirli kısmına bellek gibi okuyup yazdıkları kısımdır bu sistemin çökmesine engel olur ama hızlı bir hdd olması daha iyi. ekran kartını biosd onboard video - aperture size gibi kısımlarda olmalı biraz karıştır karşına çıkar ana kartın kitabında yazar

Benzer Başlıklar

1. Bİlgisayar uzmanları!Alacağım makina
    bonjurkes tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 19
    Son Mesaj: 20.06.2007, 23:13
  2. Bİlgisayar açıldığında bios'a giriyor..
    intricate tarafından Overclock ve Modifikasyon forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 04.04.2005, 10:39
  3. Hdd soğutma
    CoMeX tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 17.07.2004, 22:35
  4. SOĞUTMA
    TeCH_MaN tarafından Overclock ve Modifikasyon forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 04.07.2004, 22:57
  5. AMD Soğutma....