PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
9 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Bİlgisayar soğutma ''Soru''nu

Arkadaşlar masaüstü bilgisayarım beni yakında tımarhaneeye yollayacak.Sorunum ise bilgisayarımın son zamanlarda aşırı ısınması önceden böle bir sorunun nasıl bişi olduğunu bilmezdim bile ama şimdi speedfan programını kullanıyorum.bi bakıyorum bilgisayrımın içerisi hammam.Ne yamam gerek yahu bunları adam gibi düzeltecek bir program falan olurmu mesela fan ın rpm hızını olahandan daha hızlı ayarlayamamıyım.

termal macunu değiş sonra sistemini bir yaz nedir kaç derecedir
    imzayı kaldırmasalar cillop gibin yazardı okurduk

Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    İnTel Core2 6400// 7600 Gt//250Gb SATA2 //Asus P5B DLX //1024MB Twinmos 667 Mhz/Go Global 19 Wd/....

ZAten YAz Aylarındayız Benim İşlemcimin Isısı Kışa Göre 7 Derece DAha Arttı Bunlar Olağan Şeyler v e Donanımını yAzarsan Sana YArdımcı Olabiliriz Programla Rpm Artıramassın Ancak Senin Anakartın İşlemcinin Isındıgının Farkına VArırsa Ki Varıyordur Eminim Kendi Fana Giden voltajı Artırarak Daha Hızlı Dönmesini Saylayabilir Benimki Öle Oluyor En azından 50 Nin Üzerine Çıktımı ısı Otomatik Olarak 2400rpm Olan Fan Hızı 3000 rpm Oluyor

Kolay Gelsin

Termal macunu nerden istifade edebilirim baya bir işe yarıyormu ne gibi işlere yarıyor.

Ayrıyetten bende photoshop programı kitleniyor bu ekran kartının boyutuna ramın boyutundan ekleyebilirmiyim.
    Mümkünmüdür bu.

Termal macunu pc marketlerden bulursun bulmasına ama konyada satılırmı o var
    photoshop ta normalde kilitlenme yapmaz eğer büyük boyutta efekt vermediysen donmaması lazım altta durumu gösterir zaten ekran kartın onboard ise ramden paylaşırsın biosdan bakacaksın

Benzer Başlıklar

1. Bİlgisayar uzmanları!Alacağım makina
    bonjurkes tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 19
    Son Mesaj: 20.06.2007, 23:13
  2. Bİlgisayar açıldığında bios'a giriyor..
    intricate tarafından Overclock ve Modifikasyon forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 04.04.2005, 10:39
  3. Hdd soğutma
    CoMeX tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 17.07.2004, 22:35
  4. SOĞUTMA
    TeCH_MaN tarafından Overclock ve Modifikasyon forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 04.07.2004, 22:57
  5. AMD Soğutma....