PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
13 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan performans artırma

selam millet oyunlarda inanılmaz iyi bi performans artışı yakalaya bileceğimiz bi teknik öğrendim sizde açiim dedim
    şimdi gelelim nası yapılıyo bu ilk aygıt yöneticisine girelim
    ordan bilgisayar ACPI tek işlemcili bilgisayar olacak ona sağ tıklayalım sürücü güncelleştir diyelim listeden veya belirli bi aygıttan ileri sonra arama yüklenecek sürücüyü bens eçeceğimde yine ileri burdan ACPI çok işlemcili bilgisayarı seç ve kur tamamdır işlemci biraz ısınsada oyunlarda kuduruyo daha nediyim 3dmark 03 te skorlarda felanda baya ffarkediyo hiç bi zararı yok denedim tşk kendinize ii bakın

bunu yapmak soruna yol açar mı bilenler cevaplarsa sevinirim ayrıca sağolun şimdiden

Forum Gurusu
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    İstanbul

Böyle bisi olamaz. Yani tek islemcili platformu nasil cok islemcili bilgisayar gibi çalistirabilirsiniz? Bunu ancak çift çekirdekli islemcilere sahip olanlar veha intelin HT destegi olan islemcilerini kullananlar yapabilir ancak o da sanirim biostan ayarlaniyor. Ayrıca çok islemcili platformların da gerçekten iki islemciyi aynı anda çalıştırabilmesi multithreading destekli yazılımlar sayesinde olur. Su anda böyle sistemlere uyumlu oyunlar yok. Dolayısıyla oyunların hızlanma şansı yoktur.

denemekte fayda vardır die düşünüyorum ama denemketende korkuyorum. Bir sorun çıkarmasın?

Multi Processor Tweak :

Multi Processor Tweak (Ricky's Tweak) , Amd işlemciler ile bir meseledir , işlemciye tek işlemci yerine , çok işlemci driveri yüklenmesi mantığı ile çalışır. 3DMark2001 testinde hatırı sayılır bir etki yaratmaktadır. Windows 2000 Service Pack3 ile (en iyi) çalışır. İşlemciyi aşırı zorlamasından dolayı gözle görülür şekile ısı artışı olduğundan , işlemcinin maximum overclcok kapasitesini düşürebilir , genelde extreme soğutma ile birlikte kullanılması tavsiye edilir.

Benzer Başlıklar

1. PageRank Artırma & WebMaster Hizmetleri
    LaTReLL tarafından Web İnceleme forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 28.02.2007, 22:33
  2. laptop ekran ısıgını artırma
    keremssss tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 06.11.2006, 17:47
  3. Harddisk kapasitesini artırma?
    hannas tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5