PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
9 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan pc de sorun var çözüm varmı

selam arkadaşlar benim sorunum şu çözüm bulunursa nekadar minnettar olurum bilemezsiniz ....hediye bir bilgisayar aldım celeron d işlemci asrok anakart galiba 256 ram var falan harddisk sata şimdi bunda linux vardı ben silip xp kurdum 10 gün kadar dayandı xp kardeşim kurcalamış yada virüs falan girmiş kendi kendine kapanıyor ve ya açılmıyodu ben xp yi sildim tekrar ama tekrar kuramadım her kurdugumda kurulumun yarısında dosyalardan bazılarını kopyalayamıyor hata veriyo yani kurulum aşamasını normal görüyor biçimlendirme falan yapıyor fakat dosya ları kopyalama sırasında bazılarında sorun çıkarıp kopyalamıyor dosyayı atla dedikten sonrada bilgisayarınız risk altında olabilir diyo kurdan çıkıyor ben ram i falan çıkarıp taktım kabloları falan ama yok aynı tamamen makinada sorun arkadaşım var anlayan ama oda yapamadı bu bios un pilini söküp takmak bişey degiştirirmi sorunu anlatabildim mi bilmiyorum ama cevap yazarsanız sevinirim

donanımı tekrar cıkarıp taktıysanız sorun cd de olabilir cd orjinalmi... kopya ise sonradan cizilme veya bozulma durumu olabilir yada cd romda sorun olabilir baska bi win cdsi deneyin oda olmazsa cd romda sorun olabilir... ayrıca win kurarken sata hdd yi tanıtmayı unutmayın f6 ile

Moderatör
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    izmir

Bana kalırsa da başka bir XP CD si le deneyin...

iyi günler..

arkadaşlar saolun cevap yazdıgınız için bende eski bilgisayarım var yani iki tane ben hard diskten olabilir diye düşündüm eski bilgisayardaki hard disk ile degiştirdim fakat gene aynı cd de bişey yok kendi bilgisayarıma yüklüyorum gayet temiz hiç sorun da çıkarmıyor ama dediginiz gibi makina yeni ama cd romdan olabilir ben cd romları degiştirip tekrar deniyim o zaman belki olur zaten bu sorun kardeşim cd rom a müzik sidisi takmış ondan sonra oldu acaba tam oturmadıda içinde bişey bi bozuldu

Katılım Tarihi
    2006
    Yer
    Isparta, Muğla

Bencede bu sorun ya cd yada cdrom ile ilgili sen cd sağlam diyorsan cdrom da birşey olabilir. Even bazen yerine oturtulmayan cd problem yaşatabilir.

Benzer Başlıklar

1. Asus ADSL modemlerde sorun yaşayanlara birkaç çözüm önerisi
    Turkceye_evet tarafından Windows İpuçları forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 18.10.2010, 00:22
  2. youtube'den video izlediğimde hep donuyo.bi çözüm varmı?
    ONUR92 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 02.12.2006, 14:47
  3. msn ve ie de sizde de sorun varmı?
    come_fly_with_me tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 19.03.2006, 22:30
  4. mediwar yardım, sorun, çözüm, destek...
    SMallianceTR tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 19.07.2005, 16:52
  5. masa üstü pc için kablosuz bir çözüm varmı?
    oozsuer tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 26.11.2004, 18:55