PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar

Varsayılan kuzey köprüsü fanı?!?

bu başlığı buraya fanlarla ilgili olaylar modifikasyona girer diye düşündüğümden yazdım.

anakartım abit an7 serisi olmakla beraber kuzey köprüsü fanım kafayı yemiş durumda. çok pahalı birşey de almak istemiyorum. microcool un 45 ytl ye falan satılıyor ama beni idare etsin yeter. zira bilgisayarım 3 yıllık fazla bir yatırım yapmak istemiyorum. ucuz kuzey köprüsü fanı bulabileceğim bir yer varsa bana lütfen bildirir misiniz? istanbuldayım fakat kadıköy e mi yoksa bakırköy e mi veyahut mecidiyeköye mi gideyim bilemedim. zeytinyağı kullandım düzeltmek için (makine yağım yoktu ops 1 hafta idare etti 4000 rpm ye çıktı fakat sonra yine 2500 rpm ye inince (ve gittikçe daha da düşüyor rpm)pc speakerdan alarm sesleri gelmeye başladı. makine yağı aldım o bile kar etmedi. yardımcı olursanız sevinirim. (2. el olsa da olur yeterki 4000 rpm de çalışsın)

Ben elektronik parçalar satan bir yerden 12cm çapli bir fan aldim.
    Üstüne monte ettim. Eskiden bir fani yoktu ve acayip isiniyordu ve buna bağli olark reset atiyordu şimdi o fani taktim ve Altindaki soğutucu hiç isinmamaya başladi

Tavsiye ederim 5 YTL ye almiştim ben. elin yatkinsa monte etmen çok kolay

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    İZMİR

Pasif (fansız) yonga soğutucularını tercih edebilirsin.Yada bakırdan üretilmiş Zalman,CoolerMaster,Thermaltake ürünlerinde alabilirsin.CoolerMaster Blue Ice I/II yonga soğutucusunu öneririm.Oldukça başarılı ve sanıyorum senin anakarta uyumlu olacaktır fiyatı 20-25 ytl aralığında idi.
    Yonga Soğutucuları Tıkla!.

Pasif yonga soğutucularını maalesef seçebilmem mümkün değil. Zira 3 kablolu fan istiyor illaki. Aksi takdirde sürekli itfaiye alarmı gibi ses çıkartıyor. Diğer yandan verdiğiniz linkteki soğutuculara baktığımda ise anakartıma uyumlu olabilecek bir soğutucu göremedim. Anakartımda bağlantı noktaları iki adet ve üzerindeki bağlantı noktaları denk gelmiyor. Fakat yinede teşekkür ederim.

Benzer Başlıklar

1. Kuzey köprüsü çok ısınıyor...
    Multiplexer tarafından Overclock ve Modifikasyon forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 03.05.2008, 11:16
  2. Wordpress SMF Köprüsü Eklentisi 1.0 BETA
    DMRY tarafından PHP forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 06.08.2006, 13:02
  3. Hdd fanı
    musti__ tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1