PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
8 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan p4 631 3.0 işlemci yardım.....

p4 631 3.0 işlemci için o/c yapabileceğim en iyi anakart hangisi sizce???...Şimdiki kullandığım MSI ın PM8M3-V modeli durum gereği bunu almam gerekti ve hiç memnun değilim..Pc im olmadık zamanlarda kendiliğinden reset atıyor nedeni nedir sizce...?? İlginiz için teşekkürler...

siz board için ayırdığınız para miktarını söyleyin ve güncel bir anakart modeli önerelim ve reset sorunu ramler de sorun vardır yada sıcaklık değerleri fazla olabilir bunları kontrol edin..
    Loading...
    █████████████] 99%

[X]
    Cancel

Alıntı Orijinalini Gönderen: netboy Mesajı Görüntüle
    siz board için ayırdığınız para miktarını söyleyin ve güncel bir anakart modeli önerelim ve reset sorunu ramler de sorun vardır yada sıcaklık değerleri fazla olabilir bunları kontrol edin..
    ramleri başkalarıyla değiştirip denedim sıcaklık ise cpu nun 35c mb ise 29c civarında geziyor fakat yine oyun sırasında yada bi prog kullanırken hafif bir zorlamada reset atıyor.Anakart için Asus'un, Intel P965 yonga setinin kullanan P5B Deluxe modelini düşünüyorum sizce nasıl??300ytl civarında...

956 yerine 300 ytl'ye çok daha ii ve güncel bir model olan GIGABYTE GA-P35C-DS3R modelini tercih edebilirsiniz bana göre bu paraya alınabilecek en iyi boardlardan biridir..
    Loading...
    █████████████] 99%

[X]
    Cancel

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    İZMİR

Asus P5B Deluxe Wi-Fi gerçekten Overclock yapanların en gözde anakartı olmayı başardı bu konuda.Bu anakartı tercih edebilirsin bütçen yeterse.P35 yongası 965 express yongasından iyi kanımca daha performaslı çalışcak (deneme imkanım olmadı düşüncem öyle).Arkadaşın önerdiği "GIGABYTE GA-P35C-DS3R" anakart ise üstünde iki adet DDR2 ve iki adette DDR3 bellek yuvası bulunduruyor.Anakartı üretiliş açısından düşünülünce güzel.İki anakartında tercih edebilirsin.Ama O/c konusunda adı yer yapmış P5B Deluxe bu konuda en iyilerinden.Güncel anakart olsun yeni çıkacak olan İntel CPU'larıda desteklesin düşüncesinde isen P35 yongalı anakartları tercih etmelisin ileriye dönük.

Benzer Başlıklar

1. işlemci ile ilgili yardım lütfen
    saskam tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 16.06.2007, 16:47
  2. işlemci kıyaslaması yardım
    a_yavuzy tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 20.10.2006, 23:25
  3. işlemci ve anakart yardım...
    _ares_ tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5