PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
10 sonuçtan 6 - 10 arası sonuçlar

Alıntı Orijinalini Gönderen: m_e_r_c_a_n Mesajı Görüntüle
    eline emeğine sağlık çok emek vemişsin. Ben olsam para verip kart alıyorsam bir de bunun soğutmasını fanını düşünecek el işçiliği harcayacaksam o kartı almazdım.

Para verioyoruz bir de üstüne emek harcıyoruz ne gerek var.
    işin zevki burda zaten. amaç modifikasyon. kart eski olduğu için maddi olarak bir kaybım yok. maliyet "0" :mrgreen:
    AMD ATHLON X2 7850 B.E. / GİGABYTE MA78GM-UD2H / KINGSTON 2X1GB 800MHZ / SAMSUNG 250GB IDE / LG 8X DVD RW

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    İZMİR

Şu günlerde bu forum başlığı altında birbirinde yaratıcı soğutma çözümleri ortaya çıkıyor buda gerçekten iyi oluyor.Daha öncedeki başlıklarda belirttiğim gibi elinde kullanmadığı veya bir köşeye koyduğu parçaları yararlı işler için değerlendirme çabaları sonucunda iyi şeylerin ortaya çıktığını görüyorum.Kendi kasalarımızı veya donanımlarımızı modifiye etmek için illa özel yapım araçlara ihtiyacımızın olmadığını sadece düşünmenin ve yaratıcılığını kullanmakla ilginç bi o kadar güzel çalışmalara imza atılabileceğini hepimiz görüyoruz.İki çalışmada da CPU soğutucuları kullanılmış ve bu soğutucuların daha başka donanımlar üzerinde de faydalı olabileceğini görmüş olduk.Yanlız çalışma iyide ağırlığından dolayı anakartın slotuna ve ekran kartının pcb yüzeyine zarar verebilir uzun süre yükü aşağı doğru taşımak zorunda olduğu için.

Vay be demekle yetiniyorum sadece Ama p4 fanının ekran kartı fanından daha çok ses yapması gerekmez mi?

Alıntı Orijinalini Gönderen: mellick1903 Mesajı Görüntüle
    Vay be demekle yetiniyorum sadece Ama p4 fanının ekran kartı fanından daha çok ses yapması gerekmez mi?
    asus, ekran kartının orjinal fanında standart fan yatağı yerine küçük bir rulman kullanmış. buna neden ihtiyaç duymuş anlamış değilim. işte bu rulman zamanla tozdan dolayı ses yapmaya başladı. işlemci fanının sesini filan bastırıyordu yani. benim kasada power fanıda dahil olmak üzere bütün fanlar bir transistör ve bir potansiyometre ile yaptığım hız kontrolcüye bağlı. oyun oynamadığım zamanlar bütün fanları yarı hızına düşürüyorum. kasa şimdi okadar sessiz olduki belki inanmazsınız ama hdd nin kafa sesini oturduğum sandalyeden duyuyorum.

(not: hdd gayet sağlıklı çalışıyor. kafa sesi derken hdd kafa vurmuyor:mrgreen:. birde gece ortam sessizken duyuluyor.)
    AMD ATHLON X2 7850 B.E. / GİGABYTE MA78GM-UD2H / KINGSTON 2X1GB 800MHZ / SAMSUNG 250GB IDE / LG 8X DVD RW

Eline sağlık ve tebrikler hem komforlu hem de performanslı olmuş. Kolay Gelsin...

Benzer Başlıklar

1. 6600GT
    LANCELOD tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 29.04.2006, 00:11
  2. 6600Gt sorunu
    dhlwar tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 10.03.2006, 15:27
  3. 6600GT VE 6600LE
    ugurcetinel57 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2