PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
11 sonuçtan 6 - 10 arası sonuçlar

evet arkadaşım anakartın desteklemiyo ama anakartı alırken üzerinde o/c desteği var diye yazar yoksa overclock windowstan yapacaksın buda okadar güzel olmuyo en azından format atılınca gidiyo

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2009

ben hayatımda bu kadar daha saçma yorumlar görmedim m.ö kalma anakart olsa neyse üzerinde çift çekirdek işlemci takılı olduğuna göre eski bir kart değil yani O.C. olur biosu kurcala mutlaka fsb diye birşey çarpar gözüne..... neyse zaten yerini bilmediğin bir şeyi bilinçli yapamazsın zaten

madem çok biliyodun söle de yapsın adam fsp diye gözüne bişey çarpar okadarda oldun ama overclock desteklemiyosa yapamaz biosdan hakaret içeren yorumlar atmak ayıp oluyo kardeş çok biliyosan öğretde bakalım nasıl oluyomuş azcık fikirlere saygılı olun yeter yorum yapacak sanınz öle yapın
    En son naker tarafından düzenlenmiştir: 05.09.2010 01:21

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2009

Alıntı Orijinalini Gönderen: naker Mesajı Görüntüle
    madem çok biliyodun söle de yapsın adam fsp diye gözüne bişey çarpar okadarda oldun ama overclock desteklemiyosa yapamaz biosdan hakaret içeren yorumlar atmak ayıp oluyo kardeş çok biliyosan öğretde bakalım nasıl oluyomuş azcık fikirlere saygılı olun yeter yorum yapacak sanınz öle yapın
    overclock öğretme diye bişey olmaz genel şeyler vardır bunları bilmen gerekir bunlarıda deneyerek öğrenirsin bizde doğuştan bilgidayarcı doğmadık kimseyede hakaret ettiğim felan yok ayrıca overclok desteklemiyor o nasıl oluyor adamlar p II amd duron işlemcilere oc yapıyorlar dual core işlemci destekleyen anakart mı oc olmayacak

arkadaşım her firma anakartına koymaya bilir

Benzer Başlıklar

1. Overclock hakkında yardım lütfen
    djmatador tarafından Overclock ve Modifikasyon forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 13.02.2010, 20:16
  2. Overclock hakkında.
    TheComputerMonster tarafından Overclock ve Modifikasyon forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 10.01.2010, 23:26
  3. overclock hakkında yardım?
    djmatador tarafından Overclock ve Modifikasyon forumunda