PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Question o/c SONRASI ISI DEĞERLERİ Stok fan

Merhaba arkadaşlar pc ye overclock yaptım ama tam yapmışda sayılmam intel core 2 duo e2160 kullanıcısıyım anakartım asus P5ND2 SE 3gb ram 533 mhz
    Bios phoenix award v006pg 450wat pusu Arkadaşlar işlemci orjinal (200x9)=1.8ghz (800mhz) benim biosumda dram frequancy ve dorudan overclock yapma secenekleri yok sadece mhz var onunla başladım işe 800 olan mhz yi 1080 yaptım 2.45ghz oldu ama 1100 yapamıyorum biosdan dıttttt diye bir ses geliyor hala çözemedim 1200 yapınca ise bayabi bekliyor ondan sonra dıttt ses gelmeye başlıyor ram timinglerini ayarlamayı bilmiyorum ve voltaj vermeden yapıyorum voltaj versem bile nafile deişmiyor işde

Uploaded with ImageShack.us

arkadaşlar vatan computerden enkısa zamanda işlemci ve kuzey köprüsü soğutucusu alıcam önerilerinizi bekliyorum Lga775 ve arkadaşlar kasadaki hava akışı mükemmel kasaya giren hava bidaha girmiyo diyelim +oda buz gibi
    En son goril929 tarafından düzenlenmiştir: 15.12.2010 20:28

arkadaşlar sıcaklı değerleri böyle orthosla test ettim 5-6 saat kapanmadı pc sıcaklık değeri hep böyle 80-90 derece ama pc yanmıyor nedense akşam 12de yattım sabah 9 hala açık arkadaşlar yardım edin
    En son goril929 tarafından düzenlenmiştir: 15.12.2010 19:40

Isı değerleri yüksek bencede bi an önce gerekli olan fanları temin et. Ama dediğin gibi pc yanmayabilir. Ama uzun vadede bakarsak tehlikeli olabilir
    Aslında insanı en çok acıtan şey; hayal kırıkları değil. Yaşanması mümkünken, yaşayamadığı mutluluklardır...

zaten bende öyle düşündüm ama marka olarak ne alıyım tavsien varmı çipset işlemci ve ram soğutucu ları hakkında önerebilirmisin

Alıntı Orijinalini Gönderen: goril929 Mesajı Görüntüle
    zaten bende öyle düşündüm ama marka olarak ne alıyım tavsien varmı çipset işlemci ve ram soğutucu ları hakkında önerebilirmisin
    Kardeş bende o konuyu araştıryorum. Yarın bende yeni fanlar alıcam oc için. Çok detaylı bilmediğim için seninde kafanı bulandırmıyım
    Aslında insanı en çok acıtan şey; hayal kırıkları değil. Yaşanması mümkünken, yaşayamadığı mutluluklardır...

Benzer Başlıklar

1. format sonrasi cdrom okumuyor
    ic3ll tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 18.10.2009, 20:38
  2. geri donusumden silinenler ve sonrasi
    wiwiwi26 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 03.07.2008, 14:46
  3. Format Sonrasi Sorun
    BEDIRHANN tarafından Windows XP forumunda
    Yanıt: 1