PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 3 / 13 İlkİlk 1234567 ... SonSon
64 sonuçtan 11 - 15 arası sonuçlar

Alıntı Orijinalini Gönderen: pcmasters42 Mesajı Görüntüle
    Bilmiyorsan İnternetten bak işlemcinin hızını artırmak için kasa çok soğuk olmalıdır onun için Kasının içini serin tutan bi yağla köşelerine sürüyolar
    2 Sen Windowsun Alan Cpu ve hızlardan çaldığını bilmiyorsan bu forumda olma mübarek gün Konusturtma sus O Kadar pc ye bakıyorum senden mi öğrnecem
    Hey Allahım ya.
    RAMMSTEIN

Tamam kardesim Sen daha iyi biliyosun
    Benim Yanlışım çok özür dilerim bugün ve Önümüzdeki Günlerde kimseye bisey demek istemiyorum
    Hoşgörün için sağol

Makinemi yağlıyosun arkadaşım yok ceviz yağı yok ayçiçek yağı.
    Araştır internetten bana bir tane kasanın köşelerine yağ sürülerek yapılan OC göster ve link at.Bilmiyor olabilirsiniz ama bu kadarınada pes.Linux nasıl açacakmış çarpan kilidi olan işlemciyi sorarım sana.
    RAMMSTEIN

Makine yağlamaktan değilki kardeş sadece soğuk tutmak için
    http://www.bilgiustam.com/overclock-...nasil-yapilir/ Bu Link e bak benim verdiğim ceviz yağı ayçicek yağının maksadı
    sistemi soğuk tutmak BU ARADA FORMU OKU WİNDOWSTA Neden yapılmayacağına biraz değinmis tesekkürler iyi günler

Alıntı Orijinalini Gönderen: pcmasters42 Mesajı Görüntüle
    Makine yağlamaktan değilki kardeş sadece soğuk tutmak için
    http://www.bilgiustam.com/overclock-...nasil-yapilir/ Bu Link e bak benim verdiğim ceviz yağı ayçicek yağının maksadı
    sistemi soğuk tutmak BU ARADA FORMU OKU WİNDOWSTA Neden yapılmayacağına biraz değinmis tesekkürler iyi günler
    Rekor denemesi farklı şey OC yapmak farklı şeydir.Eğer sizin dediğiniz olsaydı PC kullanan toplumun yarısı ya Sibirya'da yada Kuzey kutbunda yaşardı sırf OC yapmak için.Ben evde yapıyorum OC hemde yağ kullanmadan. 4 Ghz 4.2 Ghz hızlarda.İşlemci çarpan kilidi açan bir Linux dağıtımı gösterin bana.Forumun en az % 50 kısmı OC yapıyor eğer görmediyseniz Blender Testi bölümüne bakabilirsiniz.Bu tarz fikirlerinizi lütfen kendinize saklayın.Hem orada BIOS yazıyor Linux yazmıyor önce dikkatli okuyun.
    RAMMSTEIN

Benzer Başlıklar

1. Ram arttırma
    kanunsuz249 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 29.08.2011, 17:59
  2. fan hızını arttırma
    ferhataslan tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 28.02.2011, 20:30
  3. Asus M3N78-Vm İşlemci Desteği Ve İşlemci Önerileri
    xL_mupteLa tarafından Donanım forumunda