PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 13 1234511 ... SonSon
64 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan İşlemci mhz sini arttırma

Arkadaşlar bende intel dualcore e2180 2.00 ghz işlemci war ben bunu maximum olarak 2.65e çıkartabiliyorum çünkü anakartımda max 265 yazıyor ama sistemim soğuk olduğu için ben daha da arttırmak istiyorumvoltaj attırıyorum ama yinede 265 ten fazlazına çıkmıyor max265 yazısı geliyor ben işlemcimi 2.80e filangetirmek istiyorum yardım edin
    Evimizde Lakerslılar,televizyonun karşısına dizilmiş oturuyorlar,karşımızda playoff maçına çıkan Dallas'ın elinde Terryler,Stojakovicler,üçlükler atıyorlar maçı çeviriyorlar şakalaşıyorlar.O Lakerslı aklından geçiriyor:Benimde bir Terry'm,benimde Stojakovic'im olsa diyor.Jerry Buss bize niye almıyorsunuz? Bizde niye yok?diyor.

Gercek Bios Ovarlock Ustaları Bu İşlemi Yaparken Kasanın her tarafını Ceviz Yağıyla Dolduruyorlar
    Gercekten sistemin Ne KAdar hızlı olsada
    Bildiğin gibi 1 GB Lik Bir Kullanılabilir diskin bile windows % 30 unu çalıyor 700 mb Oluyor Yani Windows Senin Kullandığın sistemin Küçük bi kısmını çalarak sana maximum Olarak 2,65 GHZ Veriyor Fazla zorlama yanar İşlemcin

elimde saten 2 adet aynı işlemciden war biri yansa daolur önemli olan olayı öğrenmiş olmam siz bana nasıl olacağını söleyin yeter
    Evimizde Lakerslılar,televizyonun karşısına dizilmiş oturuyorlar,karşımızda playoff maçına çıkan Dallas'ın elinde Terryler,Stojakovicler,üçlükler atıyorlar maçı çeviriyorlar şakalaşıyorlar.O Lakerslı aklından geçiriyor:Benimde bir Terry'm,benimde Stojakovic'im olsa diyor.Jerry Buss bize niye almıyorsunuz? Bizde niye yok?diyor.

Bak Yazdığım mesajdada var paranız bol galiba
    Ama Windows belleklerin bir kısmını çalıyor sadece ( ubuntu ) (linux) falan kullunanınca işlemcini sınırın 2,65 kilidini acacaktır kolay gelsin zengin kardsm

Alıntı Orijinalini Gönderen: avatar1903 Mesajı Görüntüle
    Arkadaşlar bende intel dualcore e2180 2.00 ghz işlemci war ben bunu maximum olarak 2.65e çıkartabiliyorum çünkü anakartımda max 265 yazıyor ama sistemim soğuk olduğu için ben daha da arttırmak istiyorumvoltaj attırıyorum ama yinede 265 ten fazlazına çıkmıyor max265 yazısı geliyor ben işlemcimi 2.80e filangetirmek istiyorum yardım edin
    SpeedStep özelliğini kapatıp tekrar aynı şekilde OC yapın.O zaman ısınmaya başladığını göreceksiniz.Her işlemcinin minimum-maksimum voltaj değeri vardır bu değeri aşmamaya özen gösterim.
    RAMMSTEIN

Benzer Başlıklar

1. Ram arttırma
    kanunsuz249 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 29.08.2011, 17:59
  2. fan hızını arttırma
    ferhataslan tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 28.02.2011, 20:30
  3. Asus M3N78-Vm İşlemci Desteği Ve İşlemci Önerileri
    xL_mupteLa tarafından Donanım forumunda