PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
10 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Masaüstü pc fan yeri değişikliği

Bilgisayarım fazla ısınmaya başladığı ve kapandığı için aşşağıdaki resimdeki fanın yerini değiştirdim.
    Aceba fanın yerini değiştirdiğim için bi sorun olur mu?

Fanın sadece ekran kartını sogutuyor anakart ve işlemciyi sogutmuyor.zaten 3. bir fan gereksizdir diye düşünüyorum .1. Fan işlemciyi sogutuyor 2.fan ekran kartını 3. ise genel olarak soguturyor eger ekran kartından performans alabilmek icin yaptıysan iyi bir secim

bilgisayarın çok kirlenmiş ısınma ve dolayısıyla kapanmada bundan kaynaklanıyordur. ilk önce güzel bir temizle sonra işlemcinin termal macununu değiştir. bilgisayarın ilk günkü gibi olucaktır o fanıda eski yerine dışarı üfleyecek şekilde takman faydalı olucaktır illa yandada fan olmasını istiyorsan yeni bir fan alıp takabilirsin içeri doğru üfleyecek şekilde.
    "Edepli edebinden susar, edepsizde onu ben susturdum sanırmış."

Alıntı Orijinalini Gönderen: karusl0rdu Mesajı Görüntüle
    bilgisayarın çok kirlenmiş ısınma ve dolayısıyla kapanmada bundan kaynaklanıyordur. ilk önce güzel bir temizle sonra işlemcinin termal macununu değiştir. bilgisayarın ilk günkü gibi olucaktır o fanıda eski yerine dışarı üfleyecek şekilde takman faydalı olucaktır illa yandada fan olmasını istiyorsan yeni bir fan alıp takabilirsin içeri doğru üfleyecek şekilde.
    Fan olarak bunu alacam http://www.vatanbilgisayar.com/evere...spx?I_ID=55944
    Resimdeki fanı yerine takarım bunuda dışarı koyarım.
    Bide termal macun nasıl sürülüyor hiç anlamam. Bi kolay bişey mi? Bi yardım edermisin

Alıntı Orijinalini Gönderen: worldofwaka Mesajı Görüntüle
    işlemcinin üstündeki fanı çıkarınca işlemci üzerinde beyaz bi krem var onu dikkatlice temizle,daha sonra yeni kremi dikkatice kenarara taşırmadan cok az bişey sür ve soğutucunun altında varsa oradaki kremi de temzile hepsi bu korkulcak işey yok,sadece kenarlara taşırma yeter...
    bide ekran kartının fanının altında vardı termal macun onada yapıyım mı?

Benzer Başlıklar

1. İş yeri ile ilgili !!!
    franscin tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 23
    Son Mesaj: 19.09.2010, 18:12
  2. Fan yeri yok:S
    Sipirit tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 24.08.2010, 19:50
  3. C ile D nin yeri değişti
    emre611967 tarafından Windows XP forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 28.05.2009, 19:37
  4. Mozilla'da Download Yeri '' Masaüstü'' Ama ...
    VisKiii tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 17.09.2007, 00:45
  5. paşanın yeri
    fatihbaz tarafından Web İnceleme forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 14.02.2006, 00:14