PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 4 / 4 İlkİlk 1234
19 sonuçtan 16 - 19 arası sonuçlar

Varsayılan TAVSİYELER

:twisted: BAK ARKADASIM EYERKI OVERCLOCK YAPACAKSAN EKRAN KARTINA YAPCAKSIN CUNKU OVERCLOCK ETKISINI EN IYI SEKILDE YARATAN O DUR BENDE DE 3 GHZ VAR VE BEN DE OVERCLOCK YAPMAKLA UGRASIYOM AMA SANA TAVSIYEM O GUC KAYNAGINLA HICBIRSEYE KALKISMA MAKINANI ELINE ALIRSIN EYERKI DIYORSAN ILLAKI BEN OC YAPACAM (HYPER TREIDING TECNOLOGY) KAPAT DİSABLE OLSUN VE VOLTAJIDA 1.575 VER SONRA ONBOARD OLAN HERSEYI KAPAT (DİSABLE) SONRA IYI BIR SOGUTMA YAP VE FSB SINI YUKSELT EYERKI CARPAN KILIDI ACIKSA CARBAN KILIDINI YUKSELTMEN YETERLI EYERKI HERSEYI OGREN MEK ISTIYORSAN BANA ORHANYALDİZ8@HOTMAİLCOM DAM ULASABILIRSIN BYE

THERMALTECH ALMA MALZEMESI VE POWER I DAHA SAGLAM BIR KASA AL MESELA MATRİX CASE VAR HEM UCUZ HEM DAYANIKLI HEMDE GUZEL ANAKARTIN ICIN HARDVARE MONITORU KULLAN VE *** *** BIOS UNU GUNCELLE AYRICA XP KULLANIYORSAN SERVİCE PACK İ YUKLE BYE

makinanı ekranın çözünürlüğünde çalıştır hiç bir sorun çıkmaz

Smile

merabalar bende sizlere bir soru sormak istiyorum işlemcim 3,00 ghz intel ati radeon hd 4550 ekran kartı 2 gb ddr 2 667 mhz ram frisby 450 watt power sapply asus p5gc mx1333 anakartım var fakat call of duty 5 oynanmıyor cokk kasıyor sizce bunun nedeni ne olabilir işletim sistemim windows vista ultimade 32 bit şimdiden tessekkürler

Benzer Başlıklar

1. Overclock yapmak için yardım istiyorum
    feliss tarafından Overclock ve Modifikasyon forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 11.10.2006, 23:18
  2. Overclock yapmak istiyorumm
    perwanne tarafından Overclock ve Modifikasyon forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 04.12.2005, 04:28
  3. overclock yapmak istiyorum bilen?
    ercanjaguar tarafından Overclock ve Modifikasyon forumunda
    Yanıt: 2