PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar

Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Samsun / Atakum

Varsayılan Bu anakartla overlock yapılırmı

merhaba benim pc biraz eski model olsada işimi görüyor. sadece yeni çıkan oyunlarda sorun çıkartıyor. Elimde P3 733 mhz işlemci var. Anakartım GA-6VTXE tuatilin model bayağıda hızlı, 512 sd ram mevcut power supply p4 300 wat.. 40 gb 7200 rpm hdd vb.
    1. Ekran kartım 64 mb. gforce 2 mmx tv out (fanlı) bunda overlock yapılabirmi. Anakrtım 4x hızı desteklemesine rağmen ekran kartı özelliklerini açtığımda veri yolu hızı (2x agp) görünüyor.
    2. işlemci p3 733, anakartımda işlemci için manuel ayar olmasına rağmen her nekadar oynadıysamda hiç değişmeden otomatik olarak işlemci hızını ayarlıyor. Biosumdada işlemci hızını değiştirmek ve voltajı değiştirmek için seçenek yok, easy tune3 yazılımı ile işlemci hızımı arttırıyorum fakat gene işe yaramıyor hız 733 görünüyor pc başladığında. Fanım iyi kasada 2 fan var p4 kasa,
    yukarıda yazdığım ekran kartı ve işlmeciye overlock yapabilrimiyim bilgisi olan varsa teşekkür ederim..

anakartımın sayfası
    http://www.giga-byte.com/MotherBoard...s_GA-6VTXE.htm

SLmlar..

Ekran kartının 2X veri yolunu biostan 4X'e cıkartır isen ekran kartın 4X olarak calısmaya başlar.Fazla abartmamak şartı ile tabiki overclock yapabilirsin..
    Karanliktan korkan bir çocugu kolaylikla affedebilirsiniz. Hayattaki gercek trajedi aydinliktan korkan yetiskinlerdir.

Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Samsun / Atakum

Biostan ekran kartım 4x ayarlı olmasına ve en son sürüm driver yüklenmesine rağmen özelliklerinde veri yolu 2x diye gösteriyor. overlocku nasıl yapacağımıda bilmiyorum işlemciyi easytune3 ile artırsamda sistemde gene aynı hızda görünüyor. bios ve jumperlerdende ayarlasam değişmiyor otomatik olarak işlemci hızını buluyor. biosun içindede hız ayarı yok

Teknik bilgin var ise Bios'u güncellemeyi dene bazen biostan kaynaklanmalar olabiliryor..

Benzer Başlıklar

1. hdd arızalı tamir yapılırmı
    maniac_ea tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 07.09.2006, 16:41
  2. msn'de web-cam den kayıt yapılırmı?
    daywalker_1986 tarafından Yazılım forumunda
    Son Mesaj: 01.07.2006, 13:24
  3. anakartla ilgili
    dikkat tarafından Donanım forumunda
    Son Mesaj: 29.07.2005, 10:22
  4. anakartla mı ilgili
    winston27 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 22.02.2005, 00:16
  5. Notebook la flash web tasarımı yapılırmı?
    rosewell tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 23.12.2002, 14:53