PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan [b]Bilgisayarı açınca görev çubuğu,masa üstü gözükmüyor[/b]

Arkadaşlar belki daha önce başına gelen vardır ve bana yardımcı olabilir diye yazıyorum.Bilgisayarı açtığımda (açılış biraz uzun oluyor) masa üstü bomboş bir vaziyette (duvar kağıdı aynı şekildeduruyor) altta başlat yok,farenin sağ,sol tuşları işlemiyor.Format atayım dedim fakat biostan ayarlamama arağmen cd ile başlatmıyor.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    üsküdar/İstanbul

eskiden bendede oluyodu defalarce format atmamaragmen gene geliyodu.
    sonralarda norton internet scurity 2003 kullanmayı bıraktım bi daha da olmadı.
    sendede acılısta acılan bi program buna sebep olabilir.

sadece duvar kağıdı varsa ctrl+alt+delete yap dosya /yeni gorev de oraya explorer de açılması gerek

cd den başlatmak içinde first boot device olarak cd romu goster eğer olmuyorsa cd de boot ozelliği yoktur başka cd ile dene

birde başlığı yanlış yere açmışsın

Ben de böyle bir durumla karşılaştım.O zamanlar henüz xp yüklemeyi bilmediğim için bilgisayarcının yüklemesi sonucu 25.000.000'dan oldum.Aslında formata gerek olmadığını aylar sonra öğrendim.Tabii bu sefer vga çalışma ayarları konusunda bilgiliydim.Halbuki ben gitmişim monitör seçiminden TV yi seçmişim.Tabiki vga tv çıkışıyla görüntüyü tv ye verdiği için ben masaüstünde sadece artalanı görebiliyordum.Aslında bilgisayarcı bu konuyu bilebilirdi herhalde ama o gün ben dükkana gittiğimde sadece kalfası oradaydı ve hemen format atılmasıgerektiğini söylemişti.
    Şimdi;ne yapmak lazım;vga nın tv çıkışı ile görüntüyü bir tvden gör.sonra vga ayarını crt monitöre getir.
    NOT;tabiiki problemin bundan ise
    Kolay gelsin

Bende de böyle bir sorun olmuştu. Görev yöneticisinde yeni görev çalıştır diyerek başlangıç ve kurtarmadan yapmıştım

Benzer Başlıklar

1. masa ÜSTÜ
    metin_4545 tarafından Windows'u Kişiselleştirme forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 04.11.2007, 10:26
  2. görev çubuğu masa üstü göster simgesi (yardım!)
    kandemir-r tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 30.06.2006, 14:22
  3. masa üstü
    drjekyll tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 03.01.2006, 12:55
  4. webcam'i msn de açınca bilgisayarı resetliyor. :'(
    sappho tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 27.12.2004, 21:32