PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 4 / 4 İlkİlk 1234
20 sonuçtan 16 - 20 arası sonuçlar

abicim onun yerine bi klima al kasanın içine tak yani daha ne diyeyim bu kadar da olur mu? Ben de 3 fan var.Fan takmak istiyorum ama kasa da yer yok.Şimdi kasayı değiştir Fan al uzun iş gibi geliyo bana...
    Bilmiyorum ki performansı çok etkiler mi?

Alıntı Orijinalini Gönderen: AnacondaKamil
    Bir anakart yakinca belki hak verirsiniz.Ne diyim...
    Bu yaptığın soğutma çok iyi görünüyor.Ben de bol fanlı ve soğutması çok iyi olan bir kasa aldım ama ama biraz daha extra veya sıradışı birşeyler istiyorum.Sence bu kasaya daha fazladan ne ekleyebilir.Bendeki kasa EVEREST.Ön panelde dahili ekranda sıcaklık,hdd hız,otomatik fan kontrol ve timer var.Kasanın Power Supply altında 1 tane,yan kapakta 2 tane ve ön ızgarada da 1 tane olmak üzere 4 adet 8cm çaplı kasa fanı mevcut.Bir de har diskimde bir adet 2 fanlı hdd soğutucuvar.Kasaya daha sıradışı bir görünüm kazandırmak içi ne yapmalıyım sence?mesela yan panele cam taktırabilirmiyim?Ya da bir adet 12 cm. veya yukarısı neon fan.Sen nedersin?Bir de ekran kartına taktığın soğutucu blok kartı garanti kapsamından çıkartmıyor mu?

Oncelikle ekran kartindaki sogutucuyu degistirirsen garanti kapsamindan kesinlikle cikar ona gore tak.Ayrica sogutucuyu aliym der alirsan.Dikkatli ve iyi yerlestir.Gevsek olurda entegre karta temasi olur ise yakarsin anakartida ekran kartinida.Fanlara gelince led li yada katotlu olur kendi yaraticiligin.Ama bilyeli fanlar daha iyidir.Hem uzun gider hemde arasina toz kacti falan diye zamanla ses yaratma olayi olmaz lakin sarma fanlardan birazcik daha fazla ses yapar ama sendeki fan controller ile ses olayini haledersin.Yan tarafa can yakisir yani ne diyim senin yaraticiligin yine.120mm fanlar sana ses olayinda gercekten hissedilir bir dusus verecektir.Tavsiyem.Kolay Gelsin...

benim ekran kartımın soğutucusu o kadar büyük değil. yani üstlü altlı değil. altta az var ve çok soğuttuğuda yok. yan kapağa fan taktım yine ısı var ama eskisi kadar dokununca elimi yakmıyor. eskiden çok acyipti. doğunduğumda 3 sn sonra yanıyordu elm. benim güç kaynağımın altında pervane yok. o güç kaynaklarını fiyatı ne kadar acaba birde kaç wolt. benmimki 230 w. ve ekran kartımın ısısı bundanmı kaynaklanıyor acaba. Şimdiden Teşekkürler

Benzer Başlıklar

1. Resimlerle Tv-Out Kurulumu
    AnacondaKamil tarafından Windows İpuçları forumunda
    Yanıt: 26
    Son Mesaj: 08.08.2011, 10:59
  2. Resimlerle ilgili..?
    mts19 tarafından Windows İpuçları forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 15.05.2010, 19:51
  3. hava sirkülasyonu
    nothingham tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5