PCnet
Geri Dön   PCnet > Dergilerimiz > OYUNCU
Bu Sayfayı Yenile ATATÜRK Komandoları Online ve Hazır.
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#1) Eski

Katılım Tarihi: 2002
Yer: istanbul
Varsayılan ATATÜRK Komandoları Online ve Hazır. - 27.03.2008, 11:03

Öncelikle bu oyun şimdiye kadar gördüğün en iyi savaş ve savaş simulasyon oyunu diyebilirim, oyunu kurduktan sonra hemen online olarak oynayamıyorsunuz öncelikle askeri eğitimleri tamamlamanız gerekiyor, nedir bu eğitimler dersek bu silah, araç, doktorluk vb. eğitimleri tamamladıktan sonra temel olarak oyunu oynamayı öğrenmiş oluyorsunuz, eğitimleri yaparken size hangi tuşa basacağınızı ve neler yapacağınızı detaylı olarak anlatıyor komutanlar, eğitimleri tamamladıktan sonra internet üzerinden başkaları ile karşılıklı yada bilgisayara karşı oynayabiliyorsunuz.

Oyun ücretsizdir. Grafikler çok gerçekçidir. Silahların ateş esnasında sekme oranı gerçek dünya il aynıdır. Fiziksel açıdan çok gerçekçi bir similasyondur.

w w w . atak-tr . c o m

Oyun tamamen ücretsizdir ancak online serverlara girebilmeniz için eğitimleri tamamlamış olmanız gerekmektedir, oyunun yaş ortalamasının büyük olmasının sebebide askerlik yapmayan gençlerin bu eğitimleri geçemeyip oyunu geri silmesi oluyor genelde ancak gerçek bir savaş simulasyonunda türklerin nekadar iyi olduğunu kanıtlamak isterseniz sizde bu oyunu katılabilirsiniz, şuanda ATAK TR klanı America's Armyde Türkiye'yi en iyi temsil eden klanlardan biridir.

Bu oyun herhangi bir klandayken dahada zevkli oluyor zira oyunda size verilen görevi yaparken eğer bir klanda iseniz teamspeak ile klan üyeleri ile sesli iletişimde olup birbirinize rapor vererek hareket ediyorsunuz.

Oyunda lvl sistemi değil honor sistemi vardır ve son limit 100 dür onun haricinde askeri rütbeler oyunda geçerlidir çavuş, er, on başı vb.

Atak TR klanının kendi tanıtım metni;

-=[ATAK-TR]=- Clanı uluslar arası bir platformda oynanan Americas Army oyununun Türkiye temsilcilerinden biridir. Felsefesi, duruşu ve çizgisi ile üyesi olduğu bu platform da kısa sürede herkes tarafından benimsenmiş ve sevilmiştir. Din, dil, renk, ırk kavramlarının ve sınırların yavaş yavaş kalktığı bu küresel köyde barış ve kardeşlik duyguları bizim temal esasımızdır..

Her ne kadar bir araya gelme amacımız oyun oynayıp iyi vakit geçirmek olsada bizi bilenler iyi bilirler ki -=[ATAK-TR]=- Ülke ve Dünya sorunlarına asla kayıtsız kalmaz, kalamaz.

ATAK TR klanı yeni üyeleri klana alırken iyi oynama seviyesine bakmamaktadır, klana girdikten sonra zaten klan üyeleri kişiye gerek tüm bilgileri öğretmektedir ancak yaş sınırı olarak 18 yaş limiti koymuşlar.

Lag ve server durumu

Oyunda ingiliz, alman serverlarında lag sorunu olmamaktadır ancak iyi pinglerde oynamak istiyorsanız şuanda America's Army olarak tek türk sunucusu Atak TR klanının sunucusu, sunucuya bağlanmak için oyuna giriş yapıp eğitimleri tamamladıktan sonra ana menüde ESC tuşunun altındaki é tuşuna basıp konsolu açın ve open 62.68.214.244 yazıp servera bağlanın, klan üyeleri genelde 20:00 ile 02:00 arası serverda oluyorlar.

Akşamlar gerçek zamanlı sesli görüşmeler eşliğinde düşmanın peşine düşüyoruz, bombalıyoruz, ele geçiriyoruz.

Biz Hazırız... ATATÜRK Komandoları

--== HERŞEY VATAN İÇİN ==--

www.atak-tr.com

linux34
Alıntıyla Yanıtla
  (#2) Eski

gurkangurgur Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2006
Yer: :::TRANCE:::
Varsayılan 29.03.2008, 20:46

hangi oyundan bahsediyorsunuz? anladığım kadarıyla Türk klanının tanıtımını yapmışsınız.. yanlışsam düzeltin..

Edit:America's Army oyunuymuş..

En son gurkangurgur tarafından düzenlenmiştir : 29.03.2008 20:48.
Alıntıyla Yanıtla
  (#3) Eski

XmmK Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2008
Varsayılan 06.05.2008, 16:18

Güzel bir clan tanıtımı olmuş elinize sağlık. Ama takıldığım bir kaç nokta oldu (bilmiyorum belki de ben çok takıntılıyım). Oyunun adı "America's Army" konu başlığı Atatürkün Komandoları demişsin ki bence ciddi bir çelişki var. İkinci olarak da www.atak-tr.com da yazan cümle aynen şöyle ki bana çok ama çok garip geldi gerçekten "America's Army Turkish Force"....... Yorumu sizlere bırakıyorum.
Alıntıyla Yanıtla
  (#4) Eski

ByEGT Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2007
Yer: İstanbul
Varsayılan 27.05.2008, 00:40

1-2 sene önce bi oyun CD'si görmüştüm (şimdi yeniden hatırladım ). Adı Cumhuriyet'di. Gördüğüm zaman param vardı almadım, almak istediğimde param yoktu. Parayı biriktirdiğimde oyun kalmamıştı ve bi daha da gelmemişti. Acaba bu oyunu bilenler varsa indirebileceğim bir güvenli link verebilirler mi? Güzel oyundur diye tahmin ediyorum.
Alıntıyla Yanıtla
  (#5) Eski

fatihtekin Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2008
Yer: Türkiye
Varsayılan 02.07.2008, 13:06

Ya bırak Türkiye'yi temsil ediyormuş paralar amerikanın cebine sen de Türkiye'yi en iyi şekilde temsi ediyoruz de onların istediğide bu zaten
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
Mustafa Kemal ATATÜRK electrica Web İnceleme 12 01.10.2006 05:09
Yeni virüs! Online fidye saldırısına hazır olun... gokturk Yazılım 1 27.05.2005 18:37
hazır online alışveriş sitesi tavsiye yirmibininci Web ve Grafik Tasarımı 2 14.04.2005 00:25
Atatürk 454furkan İnternet, Ağ ve Güvenlik 13 21.03.2005 21:36
Hazır mail list ve Hazır Portal aslanbey34 Web ve Grafik Tasarımı 0 22.09.2004 23:51

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

PCnet'ten Kıvanç Tanrıkulu ile Erdal Kaplanseren, internet yasaklarını eshefle kınıyor ve yarım saatte web sitesi kurmanın inceliklerini anlatıyor.

DanDun'un bu bölümünde PCnet Yazılım Editörü Daron, yazılımcılar için sertifika programları hakkında bilgi veriyor.

En Son Mesajlar

7 gösterim, 0 yanıt

13 gösterim, 3 yanıt

55 gösterim, 3 yanıt

29 gösterim, 1 yanıt

28 gösterim, 1 yanıt

15 gösterim, 0 yanıt

12 gösterim, 0 yanıt

22 gösterim, 0 yanıt

755 gösterim, 6 yanıt

29 gösterim, 0 yanıt

45 gösterim, 1 yanıt